AHŞAP TABAN ŞİŞME BOT

Filtreleme ölçütü

Stok durumu

Stok durumu

Marka

Marka

Fiyat

Fiyat

  • ₺0,00 - ₺66.200,00

15 adet ürün var.

Toplam 41 üründen 1-15 arası gösteriliyor

Aktif filtreler

Ahşap Taban Şişme Bot & %15'e Varan İndirim Fırsatı & 9 Taksit

AHŞAP TABAN ŞİŞME BOT

Yaz tatilini denize veya göle açılarak geçirmek isteyenlerin en önemli yardımcıları arasında şişme bot ürünleri geliyor. Balık tutma keyfinin ayrılmaz parçası haline gelen şişme botların farklı taban ve büyüklüğe sahip modelleri, her ihtiyacı karşılamak üzere imal ediliyor. Bu anlamda, ahşap tabana sahip şişme bot ürünleri, kolay taşınabilir özellikleri ön plana çıkıyor.

Ahşap taban avantajları nelerdir?

Ahşap tabana sahip şişme bot ürünleri, hafiftir. Dolayısıyla, nakli daha kolaydır. Özellikle çok farklı sularda ve göllerde avlanmak isteyenler için uygun bir modeldir. Kurulumu basittir. Elektrikli motorlarla da kullanılabilir. Değişik ebatta modelleri bulunuyor. Kürek çekerek sürmek, kolaydır. Fazla efor sarf etmeden göl veya deniz üzerinde ilerlemek mümkündür.

Ahşap taban şişme bot modelinin dezavantajları da vardır. Zemin, yarı sert özelliklere sahiptir. Bu da, ayakta durma performansını düşürebilir. Güçlü motorlarla kullanılmaz. Daha hafif güçteki motorlar için uygun bir modeldir. Sudan korumak için ek tedbirler almak gerekebilir.

Neden ahşap taban tercih etmelisiniz?

Şişme bot tedarik etmeden önce ihtiyacınızı belirlemelisiniz. Böylece, hangi ürünü tedarik edeceğiniz konusunda daha net olabilirsiniz. Öncelikle, kullanım amacınızı iyi belirlemelisiniz. Göl ve denizlerde balık keyfi yapmak için mi, yoksa, iyi bir motor takıp, sürat için mi bot tedarik etmek arzusundasınız? İhtiyacınız, modelin şeklini de belirleyici unsurdur.

Bu bakımdan ahşap tabana sahip botu değerlendirmek gerekiyor. Daha çok, motor kullanmak istemeyen ve kürekle göl üzerinde ilerleyip, balık tutmayı düşünenler için idealdir. Büyüklüğüne göre, birden fazla kişiyi haznesine alabilir. Ama suda tek başınıza kalma arzusundaysanız, küçük ebatlı modelleri tercih etmek doğru olandır.

Ahşap taban şişme bot fiyatları

Ahşap tabanın tercih edilmesinin bir diğer nedeni, fiyattır. Oldukça uygun fiyatlara imal ediliyor ve satışı da uygun fiyatlardan yapılıyor. Bu da, deniz keyfini artırmak isteyenler için ahşap taban şişme bot ürünlerini tercih edilebilir kılıyor. Taşınabilir olması da önemli bir tercih nedenidir. Şişme botunu farklı sularda kullanmak isteyenler için esneklik sağlayabilir. Katlanabilir sistemi sayesinde, yer kaplamaz.