Filtreleme ölçütü

Kategoriler

Kategoriler

Stok durumu

Stok durumu

15 adet ürün var.

Toplam 21 üründen 1-15 arası gösteriliyor

Aktif filtreler

Tekne Fiyatları & %15'e Varan İndirim, 12 Taksit Fırsatı

TEKNELER

Deniz müdavimlerinin güvenle binmesi ve gezmesi için kullanacakları olan tekneler farklı tercih ve bütçelere özel Batimarine.com güvencesiyle beğeninize sunuluyor.Tekne modelleri arasından tercihinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Batimarine.com'u Safter ve AMT Premium Tekneler hakkında detaylı bilgi sahibi olanlar ve bilgi almak isteyenler için detaylı bilgi ile donattık. Bu sayede hiç zorlanmadan tercihlerinize uygun olan tekneyi kolayca bulabilirsiniz. Tüm Safter ve AMT Premium Boats modelleri sizin ihtiyaçlarınız düşünülerek satışa sunulmuştur.

Tatilinizi denizde yaşayarak geçirmekten keyif alanlar için tekneler çok önemlidir. Tekneler hobi için ayıracağınız zamanı da kaliteli geçirmenizi sağlar. Hayatınızın bir parçası olarak denizde eğlenceli zaman geçirme sizi bekliyor. Sadece denize girerek değil aynı zamanda balık tutma hobinizin de en tutkulu arkadaşı olacak olan tekneler ile hem ulaşım hem de keyifli zaman geçirmek artık çok kolay.

Araçla gideceğiniz yolu daha kısa sürede kendi tekneniz ile gitmeniz size yeni heyecanlar verecektir. Tekne seçiminde boy ve genişlik ölçüleri ile yolcu kapasitesi öncelikle dikkat etmeniz gereken noktalardır.  Ayrıca tekneniz yüksek hızlara çıkabilmektedir. Gerek kullanım kolaylığı, manevra kabiliyeti, genişliği gibi temel kriterler sayesinde denizde geçireceğiz zamanı artırabilirsiniz.

Tekne & tekne malzemeleri konusunda akla gelen ilk adres olaniz adres olan Batimarine.com farkıyla beğendiğiniz tekneye hemen sahip olabilirsiniz. Taksit avantajlarından da faydalanabileceğiniz alışverişinizi ürünü sepetinize ekleyerek kolayca gerçekleştirebilirsiniz.