AKSESUARLAR

Filtreleme ölçütü

Stok durumu

Stok durumu

Marka

Marka

Fiyat

Fiyat

  • ₺0,00 - ₺33.540,00

15 adet ürün var.

Toplam 60 üründen 1-15 arası gösteriliyor

Aktif filtreler

Portatif Vinç Aksesuarları & %15'e Varan İndirim Fırsatı & 12 Taksit

AKSESUARLAR

Makine gücünden yararlanılan alanların sayısı arttı. Artık insan gücü daha verimli kullanılabiliyor ve güvenlik açısından riskli işlerin makineler yardımıyla halledilmesi sağlanıyor. Portatif vinçler de, ağır tonajlı yüklerin taşınması için kullanılan makinelerden birisidir. Böylece, insan gücü daha güvenli ve farklı alanlara yönlendirilebiliyor. Portatif vinçler, bin kilogramlık yükleri taşıma kapasitesine sahiptir. Modellerine ve motor güçlerine göre taşıma kapasiteleri değişebiliyor.

Portatif vinç aksesuarları

Portatif vinçler, fonksiyonel makinelerden birisidir. Birçok alanda kullanılıyor. Ancak portatif vinçlerin kullanılabilir olmasını sağlayan ek malzemeler de bulunuyor. Özellikle güvenlik kilitleri, kasnaklar, halat ve polyester iplik gibi malzemeler portatif vinç için gereksinim arz eden bazı aksesuarlar arasındadır. Kullanılan sektöre ve taşınan malzemeye göre aksesuar sayısı veya nitelikleri değişebilir. Polyester ipler, ağır tonajlı yük taşımaya elverişli ürünlerdir. Çift sarmalı modelleri ve örgülü tipleri bulunuyor.

Yine kurtarma ve taşıma operasyonları için kullanılan kasnak sistemleri de portatif vinç aksesuarları arasında yer alıyor. Çelik alaşım ve alüminyumdan imal edilen kasnaklarla, güvenli bir taşıma sağlanılabilir. Portatif vinçler, taşınabilir ve farklı alanlarda kullanılabilir. Taşınma sürecinin sağlıklı olması için taşıma çantası kullanılabilir. Ya da, muhafaza edilmesi halinde zarar verici maddelerden korunabilmesi için taşıma çantası gerekebilir.

Portatif vinçlerle alakalı aksesuar ürünleri ve kullanılacakları alanlar değişiklik arz ediyor. Ancak aksesuar almadan önce bilinmesi gerekenler var. Öncelikle tedarik edilen aksesuarın birinci sınıf olması lazımdır. CE sertifikasına sahip olmayan aksesuar ürünlerinin güvenlikle ilgili risk oluşturabilmeleri mümkündür. Çünkü ağır tonajlı malzeme taşınacak portatif vinçler, üstün güvenlik standartlarına sahiptir. Yine, yardımcı malzemelerinin de kalite standardının yüksek olması lazımdır.

Tedarik edilecek aksesuarın modeli ve cinsi, fiyatını etkileyebilir. Yüksek tonajlı yük taşıyan portatif vince alınacak bir halat ve polyester ip sistemi, daha düşük tonajlı için gereken ip modelinden daha uygun fiyata alınamaz. İpin kalitesi ve uzunluğu doğrudan fiyatı etkileyebilir. Yine temin edilen kasnak ve kilit sistemlerinin özelliklerine göre farklı fiyatlara sahip olduklarını ifade edebiliriz. Birinci sınıf ürün tercihi yapmanız, uzun kullanım süresine sahip ürünleri tedarik etmenizi sağlar.