PORTATİF VİNÇ

Filtreleme ölçütü

Kategoriler

Kategoriler

Stok durumu

Stok durumu

Marka

Marka

Fiyat

Fiyat

  • ₺0,00 - ₺99.442,00

15 adet ürün var.

Toplam 72 üründen 1-15 arası gösteriliyor

Aktif filtreler

Portatif Vinç Modelleri  %10'a Varan İndirimli Fiyat - 12 Taksit

PORTATİF VİNÇ

Şantiye, liman, depolar ve maden ocakları gibi yüksek tonajlı yüklerin taşınması için insan gücünden yararlanılması güvenli değildir. Hem işin uzamasına, hem de insan sağlığının riske girmesine neden olacak tonajlı yüklerin nakli sırasında makine gücünden yararlanılması icap ediyor. Bunun mümkün olması için imal edilen portatif vinçler, farklı modelleri ve taşıma kapasiteleriyle ağır sanayi sektörü tarafından kullanılıyor. Bu bakımdan geniş bir kullanım alanına sahip portatif vinçler, iş güvenliği ve işin verimliliği açısından avantaj sağlayan makineler arasındadır.

Portatif vinç modelleri

Portatif vinçler, taşınabilir özelliğe sahiptir. Sabit veya belli bir alanda hareket ettirilebilen modelleri vardır. Elektrikli motor sistemine sahiptir. Elektriğin olmadığı alanlarda çalışmasını sağlamak için fosil yakıtla çalışan tipleri de bulunuyor. Her ihtiyaca göre imal edilen ve çeşitleri piyasada bulunan portatif vinçler, değişik yük taşıma kapasitesine sahiptir.

Portatif vinç setleri

Portatif vinç ve vincin kullanımı için gereken malzemeleri içeren setler söz konusudur. Bu setler içerisinde, vincin taşıma kapasitesine uygun polyester ipler, kasnaklar ve güvenli kilit sistemleri yer alıyor. Portatif vinçlerin set halinde satışa sunulmasının nedeni ise, malzemelerin bir araya getirilmesi için zaman israfının önüne geçmektir.

Portatif vinç aksesuar ürünleri

Mevcut portatif vincinize ek malzeme almak veya ömrünü dolduran malzemenin yerine yenisini tedarik etmek gerekebilir. Bu anlamda, birinci sınıf ürünlerin seçimine dikkat edilmelidir. Polyester iplikler, kasnak ürünleri, kilit sistemleri, vincin taşınması için çanta ve ihtiyaca göre farklı aksesuarlar, yüksek kalite standartlarına sahip olmalıdır. CE kalite sertifikasına sahip olmayan ürünler, risklidir. Ağır tonajlı yük taşıtan vinçlerin malzemeleri, sağlam ve güvenilir olmalıdır.

Birinci sınıf ürünlerin fiyatları, kalitesizlere göre daha yüksek fiyatlıdır. Ancak iş güvenliğinin temin edilebilmesi adına CE sertifikasyonuna sahip ürünlerin tercih edilmesi önemlidir. Kaliteden çok, fiyat bazlı ürün tercihlerin yapılması halinde güvenlik riski yaşanabilir. Özellikle yüklerin taşınması esnasında rüzgarın esmesi, kalitesiz halatın kopma riskini daha da artırabilir. Birinci sınıf halatlar, rüzgar gibi hava şartlarından etkilenmez.