• Paket
Sublue Navbow Su Altı Deniz Scooter

SET-Sublue Navbow Su Altı Deniz Scooter + Epropulsion Spirit 1.0 Plus Kısa Şaft Motor

₺144.000,00
Vergi dahil

Banka havalesi ile ödemede (3%) İndirim Fırsatı!

KDV Dahil: ₺139.680,00

Bu paketin içeriği

ePropulsion Spirit 1.0 Plus 1 kw-3 Hp Elektrikli Dıştan Takma Deniz Motoru
ePropulsion Spirit 1.0 Plus 1 kw-3 Hp Kısa Şaft Elektrikli Dıştan Takma Deniz Motoru Şaft Uzunluğu-Kısa Motor Gücü (HP)-3
₺87.443,48
x 1
Adet
Stokta Var

 

Güvenli Ödeme Altyapısı

 

%95 Aynı Gün Kargoya Verilme Performansı

 

Resmi Distribütör Garantili Ürünler

 

05321714864

Kullanıcı dostu tasarımı, güçlü motoru ve bir dizi ataşmanı ile son derece güçlü, çevik bir su altı scooterı olan Navbow ile tanışın. Su altında maksimum esneklik sağlarken aşırı hızın keyfini çıkarın.

Sonsuzluğu Keşfedin
Navbow, 2m/s'ye kadar 3 kademeli hıza sahip en güçlü Sublue sualtı scooterlarından biridir. Gelişmiş ve patentli su geçirmez pillerimiz ile 40m derinliğe kadar inebilir ve kesintisiz kullanım ile 60 dakikaya kadar dayanabilir. 

Tek Elle Kullanım Seçeneği
Dünyanın ilk çift motorlu su altı scooter'ı, tek elle çalışmayı destekleyerek size su altında maksimum esneklik sağlar. Navbow, D-ring tokası ve vücudunuzu ekipmana bağlayan bir çekme halatı ile size daha derine dalma fırsatı sunar.

Düşük Pil Uyarısı
Çok fazla eğlenmek ve piliniz ile ilgili endişelenmenize gerek yok. Pil %30'a düştüğünde Navbow titreyerek pil seviyesini size uyarır. Sualtı scooter'ınızı şarj etme zamanı geldiğinde sizi bilgilendirecektir.

OLED Ekran
Modern OLED ekran, daha iyi bir su altı navigasyon deneyimi için hız dişlisi, pil ömrü ve elle çalıştırma modunu görüntüler.

Sualtı Fotoğrafçılığı
Navbow ile en çarpıcı sualtı görüntülerini yakalayın. Aksiyon kameraları, su geçirmez LED ışıklar, şamandıra kolları vb. ekleyebileceğiniz bir Sublue fotoğraf platformu monte edebilir. Sualtı macera ihtiyaçlarınıza göre kolayca özelleştirebilirsiniz.


* Sublue fotoğraf platformu ayrı satılır.

Navbow 1

Belirli Referanslar