Sublue WhiteShark MixPro Beyaz Su Altı Deniz Scooter

₺35.455,79
Vergi dahil

Banka havalesi ile ödemede (3%) İndirim Fırsatı!

KDV Dahil: ₺34.392,11

Adet
Stokta Var

 

Güvenli Ödeme Altyapısı

 

%95 Aynı Gün Kargoya Verilme Performansı

 

Resmi Distribütör Garantili Ürünler

 

05321714864

Piyasadaki en küçük çift pervaneli su altı scooterı WhiteShark MixPro ile su altı keşiflerinizi kolaylaştırın. WhiteShark MixPro ultra hafif ve kompakttır. 4 mil hıza ulaşabilir ve tek bir şarjla 60 dakikaya kadar sürülebilir.

Suya Dalın
WhiteShark MixPro, en küçük çift pervaneli su altı scooter'ıdır. İki hızlı seçeneğiyle 1,8 m/s'ye kadar çıkabilen ve tek bir şarjla 60 dakikaya kadar dayanabilen ultra hafif ve kompakt bir su altı scooter'ıdır. Tercihinize bağlı olarak yavaş veya hızlı gidebilirsiniz.

Tüm Aile İçin Eğlence
WhiteShark MixPro ile çok çeşitli su eğlencesinin tadını çıkarın. Ailenizle öğleden sonra eğlenmek için havuzda kullanın ya da daha derine dalmak ve daha fazlasını keşfetmek için bir su altı macerasına çıkın. WhiteShark MixPro havuz, şnorkelli yüzme, tüplü dalış ve serbest dalış için uygundur.

Eğlenirken İçiniz Rahat Olsun
WhiteShark MixPro, WhiteShark MixPro'nuzun ne zaman beklemede olduğunu ve su altı maceranızda sizin için hazır olduğunu gösteren bir LED ışığı ile donatılmıştır. WhiteShark MixPro hızını değiştirdikçe LED gösterge rengi değişir. Ayrıca pil azaldığında yanıp sönerek sizi uyarır ve size kıyıya dönmeniz için bolca zaman tanır.

Her Yaştan Çocuklar İçin Güvenli
WhiteShark MixPro, Çift Tetik Düğme Kilidi ile donatılmıştır. İki tetik düğmesine aynı anda bastığınızda kademeli olarak hızlanır. Bu, çocukların kullanmasını güvenli hale getiren kazara baskıları önler.

Çarpıcı Fotoğrafları ve Videoları Kolayca Yakalayın
Şamandıra üzerinde bulunan belirlenmiş telefon yuvasına sabitleyerek akıllı telefonunuzu kullanarak destansı su altı anlarını yakalayın. WhiteShark MixPro'nuzu ek ekipman satın almanıza gerek kalmadan bir su altı kamerasına dönüştürmek için aksiyon kameranızı evrensel bağlantıya da takabilirsiniz. Ayrıca eğlence dolu aktivitelerinizi en üst düzeye çıkarmak için selfie uzatma çubuğu veya su geçirmez LED ışık gibi farklı aksesuarlarla uyumludur.

WhiteShark MixPro

Belirli Referanslar