Sublue Hagul Su Altı Deniz Scooter

Sublue Hagul Su Altı Deniz Scooter

₺22.591,04
Vergi dahil

Banka havalesi ile ödemede (3%) İndirim Fırsatı!

KDV Dahil: ₺21.913,30

Adet
Stokta Var

 

Güvenli Ödeme Altyapısı

 

%95 Aynı Gün Kargoya Verilme Performansı

 

Resmi Distribütör Garantili Ürünler

 

05321714864

HAGUL EZ, SUBLUE tarafından herkesin sualtı scooter'larını kullanmasını kolaylaştırmak için geliştirilen en yeni sualtı scooter'ıdır. Sade, pürüzsüz tasarımı ve kolay kullanımı ile çocuklar, yeni başlayanlar ve yüzmede iyi olmayanlar tarafından güvenle kullanılabilen giriş modelidir.

Bu scooter, su maceranızın keyfini çıkarmanız için size daha fazla zaman sağlayan, 50 dakikaya kadar dayanan yerleşik bir lityum pile sahiptir.

Ayarlanabilir İki Vitesli Hız

Hızı 1,1 m/s ile 1,4 m/s arasında değiştirerek su altında yeni heyecanlar aramanıza olanak tanır. Kullanımı rahat ve kontrol gerektirmeyecek şekilde tasarlanmış olup her yaş için uygundur. Farklı sualtı ortamlarında kullanabilirsiniz.

Düğmeye bas ve çıkar

Scooter'ı etkinleştirmek için iki elinizle "BAŞLAT" düğmesine basın ve özgürce yüzebilirsiniz. Durdurmak için düğmeyi bırakmanız yeterlidir

Entegre tasarım

Hagul EZ yenilikçi bir tasarımdır - şamandıra, pil vb. dahil - kullanımı basit, hassas, saf ve her su macerası için pratiktir. Ergonomik sapı rahat bir tutuş için tasarlanmıştır, böylece ellerinizi incitmeden veya ağrımadan saatlerce kullanabilirsiniz. 3,5 kg ağırlığındadır, böylece seyahat çantanıza kolayca yerleştirebilirsiniz.

Özellikler

15m Suya Dayanıklı - 15m'ye kadar derinlik kapasitesi ile sızdırmazlık ve su geçirmezlik teknolojisi ile üretilmiştir
60+ Profesyonel Test - Yüksek yoğunluklu tuz erozyonu, tuz spreyi, tortu, ağır su altı basıncı vb. konularda 60'tan fazla titiz profesyonel testten sonra bu cihaz öne çıkıyor ve her su macerası için güvenli olduğu kanıtlandı
Kolay biniş için hava taşımacılığı standartlarına uygun dahili 92,88 Wh lityum pil içeriyordu. Onları gittiğiniz her yere kolayca götürebilirsiniz.
Özellikler

Renk: Beyaz
Ağırlık: Pille birlikte 3,5 kg
Ürün Tipi: Su Altı Scooter
Boyutlar: 375mm x 295mm x 202mm
Yüksek hız: 1,1 m/s (1,8 km/s)
Düşük hız: 1,4 m/s (2,3 km/s)
Derinlik: 0-15m
Güç: 315W
Pil Ömrü (Normal kullanım): 50 dakika - sürekli yüksek 18 dakika - sürekli düşük 25 dakika
Şarj Süresi: 2,5 saat
Pil: 92,88wh Li-ion pil.
Kutuda

Hagul EZ Sualtı Scooter - Sublue tarafından
Şarj cihazı
Lütfen aklınızda bulundurun:

Her hız seviyesindeki seyir hızı testlerle belirlenmiştir ve kullanıcılar, su sıcaklığı, su derinliği, akıntılar ve diğer su koşullarının yanı sıra takılı aksesuarlar, giysiler ve kullanıcılar tarafından giyilen diğer ekipmanlardaki değişikliklere tabidir. .
"Sürekli kullanım süresi", kullanıcının scooter'ı tam şarjla sürekli olarak çalıştırabileceği maksimum sürenin ortalama değerini ifade eder.
"Normal kullanım süresi", kullanıcının bu cihazı tam şarjla rastgele, sürekli olmayan bir şekilde çalıştırabileceği maksimum sürenin ortalama değerini ifade eder.

Hagul

Belirli Referanslar