• Stokta yok
Remigo 1 kw-3 Hp  Elektrikli Dıştan Takma Deniz Motoru

Remigo 1 kw-3 Hp Elektrikli Dıştan Takma Deniz Motoru

Tamamen elektrikli dıştan takmalı motor. Entegre pil takımı. Taşıması, montajı ve kullanımı kolaydır. Alüminyum yekpare gövde ile korozyona karşı korumalı.

Şaft Uzunluğu
Motor Gücü (HP)
Adet

 

Güvenli Ödeme Altyapısı

 

%95 Aynı Gün Kargoya Verilme Performansı

 

Resmi Distribütör Garantili Ürünler

 

05321714864



Entegre piller ve su geçirmez kasa

Alüminyum yekpare gövdeye entegre edilmiş pil, tüm hava koşullarından tamamen korunduğu anlamına gelir. Bir ihale teknesinde 3 mil seyir hızında 14 milden fazla menzil elde etmenize yetecek kadar meyve suyu içerir. Yağmura veya güneşe, RemigoOne aldırmaz - su geçirmez, esnek, -30°C ila 50°C arasındaki sıcaklıklara dayanıklıdır. RemigoOne'u şarj etmek için, birlikte verilen AC şarj cihazıyla herhangi bir AC duvar prizine takabilir ve 6 saat içinde doldurabilirsiniz. Ek olarak, 3 saatte dolduran bir hızlı şarj cihazı satın alabilirsiniz. Alternatif olarak, güneş panelleri veya yerleşik bir jeneratör gibi herhangi bir düşük voltajlı (12-24V) DC kaynağı, DC şarj cihazıyla da kullanılabilir. RemigoOne'u teknenizden hiç çıkarmadan 12 saatte pili şarj etmenizi sağlar. Pili sağlıklı tutmak için şarj olurken sıcaklığın 0°C'nin üzerinde olduğundan emin olun.

Geliştirilmiş kullanım
Bir dıştan takmalı motorun basit kullanımını sağlamak için öncelikle mümkün olan her yerde ağırlığı azaltmamız gerekiyordu. Bu yüzden öğrenirken benzer işlevleri birleştirmeye odaklandık.
farklı son kullanıcıların ihtiyaçları, kullanım türleri ve senaryoları hakkında. Bu sayede, çeşitli kullanım aşamalarında tutamağın işlevlerini birleştirme potansiyeli bulduk; bu çözüm, deneyimli bir teknecinin olduğu kadar yeni bir teknecinin de takdir ettiğini kanıtladı. Basit bir 'av tüfeği' hareketiyle, bizim deyimimizle, sürüş kolunu (yatay konum) bir taşıma sapına (aşağı dikey) dönüştürebilirsiniz. Üst dikey konum kullanılır
Dıştan takmalı motoru brakete monte ederken, yatırırken ve merkezi konumda kilitlerken.

Dıştan takmalı motor yükseklik ayarı
RemigoOne, 1500 kg'a kadar olan herhangi bir gemiyi, tekneleri (yumuşak veya sert omurga), yelkenlileri (J/70, Seascape, Meteor, Este24, ...), balıkçı teknelerini vb. verimli bir şekilde sevk etmek için inşa edilmiştir. Kademesiz şaft uzunluğu ayarı, 15 ila 30 inç arasında herhangi bir yerde en iyi motor performansı için kesin konumu bulun
yükseklik (S - XL eşdeğeri) - sadece 3 vidayı gevşetin. Yelkenlide kullanırken, yekeyi nötr konumda kilitleyebilir ve direksiyon için birincil dümeni kullanabilirsiniz. İlk sol fotoğrafta Meteor yelkenlisinde ana dümeni RemigoOne için değiştirmeye karar veren müşterimiz için yaptığımız özel bir braket modifikasyonunu (orijinal dümen armatürlerine uyacak şekilde) görebilirsiniz.

Basitleştirilmiş etkileşim
Dıştan takmalı motorun arayüzünü tasarlarken gereksiz tüm bilgilerden ve iki katına çıkan işlevlerden kurtulmak istedik. Sonuç, 10 adım ileri/geri mantığı ile 2 düğmeli direksiyon kontrolüne sahip sezgisel bir arayüzdür.

Arayüzün alt kısmındaki manyetik öldürme anahtarı, anahtar, açma/kapama düğmesi ve ayrıca acil durum anahtarı olarak kullanılmaktadır. Güvenlik için killswitch kablosunu sürüş elinizin bileğine takmanız ve iki düğmeyi kullanarak yönlendirmeniz yeterlidir. Oklar, istediğiniz hareket şeklini işaretliyor. Düğme aşağı, ileri yönde hız eklemek anlamına gelirken, üstteki düğme hızı düşürmek anlamına gelir. Nötr konuma geldikten sonra vupper düğmesine sürekli basılması, ters yöne geçiş ile sonuçlanacaktır. Güvenlik için hızlı hareket kontrolü ekledik: her iki düğmeye aynı anda basmak motoru yüksek hızda da kapatacaktır.

Spirit 1.0 Plus-L

Belirli Referanslar