ePropulsion I-20 – 20kW İçten Takma Elektrikli Motor

ePropulsion I-20 – 20kW İçten Takma Elektrikli Motor

TESLİM TARİHİNİ SORUNUZ

₺323.895,66
Vergi dahil

Banka havalesi ile ödemede (3%) İndirim Fırsatı!

KDV Dahil: ₺314.178,78

Motor Gücü (HP)
Adet
Stokta Var

 

Güvenli Ödeme Altyapısı

 

%95 Aynı Gün Kargoya Verilme Performansı

 

Resmi Distribütör Garantili Ürünler

 

05321714864

ePropulsion I-Serisi elektrikli içten takma motorlar, bir dizi güç girişi sunar ve bir şaft tahrikli pervaneye kolayca bağlanabilir. Bu akıllı akıllı içten takma motorlar, güvenliği ve sezgisel sürüşü artıran ePropulsion ADAS'ı (Gelişmiş Sürüş Yardım Sistemi) içerir. Ek olarak, tescilli bir entegre Bağlantı Hizmeti ve Teknede IoT, gemi sahiplerinin herhangi bir yerden yerleşik verilere uzaktan erişmesine olanak tanır.

Şaşırtıcı derecede kompakt olan bu son teknoloji içten takma motorlar, temiz, verimli ve sessiz bir tekne yolculuğu sunar. OEM'ler ve tekne üreticileri düşünülerek tasarlanan bu teknelerin kurulumu ve mevcut yatları elektrikli tahrike dönüştürmesi kolaydır. Gezi amaçlı denizcilik ve ticari çalışma tekneleri için ideal olan I-Serisi motorlar şunlar için uygundur:

Küçük ve orta boy tekneler
yelkenli yatlar
katamaranlar
eğlence amaçlı motorlu tekneler
çalışma tekneleri, su otobüsleri ve feribotlar
Dahası, yerleşik hidrojenerasyon ile, yelkenli teknelere takıldığında motorlar yelken altındayken yeniden şarj edilebilir. I-Serisi elektrikli içten takma motorlar, sırasıyla 10kW, 20kW ve 40kW güç girişi ile I-10, I-20 ve I-40 olmak üzere üç modelde mevcuttur.

Ağırlık tasarrufu
Güç gereksinimlerini azaltan ağırlıktan tasarruf etmek için tasarlanan I-Serisi, tipik bir içten yanmalı motordan %65 daha hafiftir. Ve benzer aralık/giriş gücüne sahip eşdeğer elektrik motorlarından önemli ölçüde daha hafiftir.

Yer tasarrufu
Her birimin küçük kompakt boyutu, geleneksel bir dizel motordan %60 daha az yer kaplar. Bu, motor bölmeleri için gereken alanı azaltır ve inşaatçıların başka amaçlarla kullanması için teknede boş alan açar.

Kurulumu kolay
Benzer şekilde, "tak ve çalıştır" üniteler olarak tasarlanan I-Serisi motorların kurulumu ve mevcut bir şaft tahrikine bağlanması kolaydır. Tüm dahili kablolar teslimattan önce bağlanır, bu da tekne üreticileri için kurulum süresini ve proje karmaşıklığını azaltır.

Kompakt ve entegre
Her bir I-Serisi içten takma motor, eksiksiz bir sistem olarak sağlanır. Motor, dişli kutusu, motor kontrolörü, sistem kontrol ünitesi ve soğutma sistemini küçük bir alana entegre eden kompakt bir ünite olarak tasarlanmıştır.

ePropulsion I-Serisi elektrikli dahili kompakt ve yerden tasarruf sağlayan motorlardır.

Kullanımı kolay
Entegre HMI (insan makine arayüzü) gazı ve gösterge paneli, mükemmel, sezgisel bir sürücü deneyimi yaratır. Sürücünün kullanım amacını aktif olarak tanıyabilen akıllı sistem.

G102-100 Pil
ePropulsion'ın G102-100 lityum demir fosfat pili (LiFePo4) tamamen uyumludur ve 96V 10kW ila 40kW ePropulsion motorlarına güç sağlar. Yüksek enerji yoğunluğu ve uzun kullanım ömrü ile akıllı bir pil yönetim sistemine sahiptir.

eSSA üzerine inşa edilmiş I-Serisi elektrikli içten takma motorlar
Tescilli ePropulsion Akıllı Sistem Mimarisi (eSSA) ile desteklenen I-Serisi tasarımı akıllı ve modüler olup güvenli ve güvenilir bir performans sunar.

Güvenliği artıran ve sürüş deneyimini iyileştiren ePropulsion Bağlantı Hizmeti ve Gelişmiş Sürüş Yardım Sisteminin (ADAS) entegrasyonunu destekler.

Tekne IoT (Nesnelerin İnterneti)
Bulut tabanlı verileri ve akıllı özellikleri kullanan yerleşik Bağlantı Hizmeti, gemi sahiplerinin teknelerini veya filolarını her zaman, her yerde izlemelerine olanak tanır.

Tekne yöneticileri şunları yapabilir:

yelken günlüklerini otomatik olarak oluştur
temel verilere erişim
herhangi bir anormallik durumunda güncellemeler alın.
Pil gücü, yolculuk verileri, coğrafi konum ve hız izleme gibi performans verilerine bir mobil ekran üzerinden kolayca erişilebilir.


I Serisi aksesuarlar
I-Serisi, elektrifikasyon sistemlerinin özelleştirilmesini sağlayan ve eksiksiz ısmarlama çözümler sunan modüler bir tasarımdır. Modüller bataryaları, pervaneyi, hava soğutmayı, HVAC sistemini, şaftı ve kuplajı ve ayrıca şarj cihazlarını içerir.

Farklı menzil gereksinimlerini karşılamak için ek piller eklenebilir ve sistem NMEA 2000 iletişimi ile entegre edilebilir.

I-Serisi elektrikli içten takma motorlar şunlarla birlikte gelir:
Akıllı Ekran 5” renkli dokunmatik ekran
son derece hassas bir Akıllı Gaz Kelebeği
yüksek seviyede korozyon koruması
su geçirmez sınıfı IP67
CD ve FCC sertifikası
RoHS Uyumluluğu

I-20 – 20kW

Belirli Referanslar