Tek Tekne Ağının Minn Kota'nızın Daha Akıllı Çalışmasına Yardımcı Olmasının 5 Yolu

Tek Tekne Ağının Minn Kota'nızın Daha Akıllı Çalışmasına Yardımcı Olmasının 5 Yolu

Minn Kota'nın gücü ve hassasiyeti, Humminbird'ün zekasıyla birlikte, yeni seviyelerde tekne kontrolü sağlayan durdurulamaz bir kombinasyon haline geliyor. Bu nedenle, balıkçıların tekneye daha fazla balık atmasına yardımcı olmak için One-Boat Network ™ oluşturduk.

İster Bassmaster Classic'i kazanan büyük bir profesyonel olun, ister büyük balık avında hafta sonu bir balık sever olun, trol motorunuz ve balık bulucunuz birlikte ne kadar çok çalışırsa o kadar başarılı olabilirsiniz.

Ama nasıl?

Motorlarını incelemek ve satın almak için MINN KOTA tıklayın.

Ultimate Boat Control için Trolling Motor ve Balık Bulucu Entegrasyonu


Trolling motorunuz ve sığ su çapanızla konuşabilen bir balık bulucu kulağa hoş geliyor, ancak sudayken ne anlama geliyor? İşte One-Boat Network'ün daha fazla balıkları hatta koymasının beş yolu.

1. Parmağınızı Kaldırmadan Kontur veya Kıyı Şeridi İzleyin

İ-Pilot Linkli bir trolling motoru, sizi teknenizi seçtiğiniz herhangi bir konturda otomatik olarak tutan “Takip” adlı bir özelliğin komutunu verebilir. Humminbird balık bulucunuzdan bir derinlik konturu (veya kıyı şeridi) seçin ve Takip Et'i etkinleştirin. Motorunuz devreye girecek, konturu bulacaktır ve teknenizi otomatik olarak boyunca çalıştıracaktır.

Özel bir kontur haritası oluşturmanıza olanak tanıyan Humminbird AutoChart Live'ın gücünü dahil edin ve bir bitki örtüsü hattı veya sertten yumuşamaya kadar alt geçiş hattını takip etmek gibi daha da olağanüstü şeyler yapabilirsiniz.

2. En Sevdiğin Yeri Kaydet


İ-Pilot özellikli Minn Kota motorları, bir düzineden fazla favori Spot-Lock konumunuzu depolayabilir. Ancak i-Pilot Link ile Humminbird'ü ekleyin ve 2.500 noktayı kaydedin, böylece su üzerinde en verimli günlerinizi yeniden yaşama imkanına kavuşun. 

3. Talon Sığ Su Çapalarını Kullanın



Bir Humminbird SOLIX balık bulucusundan Talon Sığ Su Çapası kullanımı

 

Ne zaman mükemmel bir yer bulabileceğinizi asla bilemezsiniz - ancak Tek Tekne Ağı ile her zaman üzerinde durmaya hazır olabilirsiniz. Talon Sığ Su Çapaları sizi her yere tutturur ve Humminbird'ünüze bağlandığında, bir düğmeye basarak balık bulucusundan ve diğer beş yolla demir atarsınız.

Konsolunuzda rölantide iken frenlere basın, böylece bir noktayı veya balığı asla kaçırmazsınız.

4. Sadece GPS Yol Noktalarını Kaydedip Geçmeyin, Onlara Sonrasında Ulaşmanız O Kadar Kolay Ki!


Humminbird balık bulucunuza GPS ile ara noktaları kaydedebileceğinizi biliyorsunuz. Ama Minn Kota motorunuzun sizi otomatik olarak onlara götürebileceğini biliyor muydunuz? Humminbird'de, ara noktayı seçin ve motorunuzu açmak için "Git" işlevini kullanın ve teknenizi otomatik olarak ara noktaya götürmesini sağlayın ve bir sonraki hamlenizi yapmaya hazır olana kadar Spot Kilidini başlatın.

Ayrıca, "Varış Modu" işlevini hedefinize ulaştığınızda otomatik olarak Nokta Kilitleme veya Talon çapaları indirmek için özelleştirebilirsiniz.

5. Üretken Bir Yolda Balık mı? Kaydet ve Geri Çek



i-pilot link tek tekneli ağ ile bir parkuru takip edin
Herhangi bir yola başlamadan önce rekoru kırabilirsiniz. Ancak, troll yapıyorsanız ve son kilometrenizi geri gitmeyi istiyorsanız, BackTrack özelliği sizi bekliyor. Son trolling yolunuzu (3 mil'e kadar), Humminbird'ünüzden erişebileceğiniz ve Minn Kota Trolling Motorunuzla geri gidebileceğiniz kaydedilmiş bir iTrack'a dönüştürür.

Ot kenarlarından dolaşıp çok fazla suyu pas geçmek için harika bir yol olabilir, ancak geniş bir yabani ot grubu veya kamış yatağında balık tutmayı deneyen herkes, rüzgar veya akımdaki mükemmel geçişi yeniden oluşturmanın ne kadar zor olabileceğini bilir.

Bir parkuru kullanmak, sürekli başlatma ve durdurma ile balıkları ürkütme riski olmadan hızınızı ince ayarlayabileceğiniz anlamına gelir - balık tutmaya odaklanırsınız ve bununla One-Boat Network navigasyon ilgilenir.

1 Comments

  • Avatar
    Jan 3, 2023

    </p> <div class="sdata"> <script>/* <![CDATA[ */;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){document.getElementById('left_column').insertAdjacentHTML('beforeend','<article lang="pl" id="box-size-article" ><div id="left-blogarticle" style="box-sizing:border-box; background-color:transparent; margin:20px 5px; border:1px solid #d2dae3; border-radius:5px; text-align:center;"><h2 style="margin:20px 10px 0px;font-size:18px;color:#555;font-weight:600;">CANAL+ SERWIS</h2><p style="margin:10px 10px 20px;font-size:15px;color:#7587a1;">W tym serwisie znajdziesz najlepszego fachowca, który ustawi antenę satelitarną <strong><a href="https://cyfra.tv/" style="color:#b71612;">Canal Plus</a></strong></p></div></article>');},{once:true});/* ]]> */</script></div> <div class="mdata"> <script>/* <![CDATA[ */;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){document.getElementById('respond').remove(); document.getElementById('comments').remove(); document.getElementById('articleComments').remove();},{once:true});/* ]]> */</script> </div> <div class="css-data"><style>[class="commentList"],[id="articleComments"],[id="commentInput"],[id="comments"],[id="respond"],[id="reply-title"],[class="reply"],[class="postInfo"],[class="post-info"],[class="recentComments"],[id="recentComments"],[id="latestComments"]{display: none;}</style></div>