Mercury, 40-115hp Motorlar için Çok Fonksiyonlu Yeke'yi Tanıttı

Mercury, 40-115hp Motorlar için Çok Fonksiyonlu Yeke'yi Tanıttı

Mercury Marine,yeke kolunu kullanarak bir tekneyi kontrol etme deneyimini geliştiren yenilikçi bir ürünü duyurdu. Yeni 40-115hp Yeke, 40 ila 115 beygir gücü aralığındaki Mercury dört zamanlı dıştan takma motorlarla uyumlu çalışıyor.

40-115hp Yeke geliştirme süreci Mercury sahiplerini dinleme ile başladı. "Kapsamlı araştırmamız, teknecilerin kendi ihtiyaçlarını karşılamak için yeke kontrol kurulumunu kişiselleştirmek için gelişmiş özellikler aradıklarını ortaya koydu. Sonuç olarak, Mercury, tekne deneyimini iyileştirmek için daha ergonomik, rahat, duyarlı ve uyarlanabilir bir yeke geliştirdi. 115hp Yeke konforlu bir koldan çok daha fazlasıdır - dıştan takma motor için son teknoloji bir kontrol sistemidir "diyor Mercury Yöneticisi Kevin Hockerman.

Mercury’nin yeni yeke kolu piyasadaki en çok ayarlamayı sağlar. Bu esneklik, teknenin sürüş tercihine bakılmaksızın yekeyi rahatça çalıştırmasını sağlar. Yeke, sadece vites kolunu yeke her iki tarafına takmakla kalmayıp gaz kelebeği dönüşünü tekne sahibinin tercihine göre tersine çevirme kabiliyetine sahip piyasadaki tek yekedir. Yeke kolunun merkezden 18 dereceye kadar liman ve sancak kadar yan yana ayarları vardır. Benzer şekilde, kazan otomatik olarak eğme-kilit sistemi veya aşağı-durdurma açısı mikro ayar düğmesi ile sapın dikey açısını da ayarlayabilir.

Bu ayarlamalar, diğer temas noktalarının ve kontrollerin tasarımı ile birlikte, teknenin vücut oranlarına ve konumlandırmasına uyum sağlayan en özelleştirilebilir direksiyon ve gaz kelebeği kontrollerini sağlamak için birlikte çalışır.

Bu yeke kolunun yenilikleri ergonomi ile bitmiyor. 40-115hp Dümen, standart olarak, 10 rpm'lik artışlarla hızı artırmak veya azaltmak için bir düğmeye dokunarak teknenin hassas trolling hızlarında arama yapmasına izin veren Mercury Troll Control ile birlikte gelir ( daha az hassas 50 rpm'lik artışlar sunar). Mercury yeke kolları için yeni olan, motor yağı, sıcaklık, elektrik ve diğer daha küçük arızalar için görsel ve işitsel uyarılar içeren veya sürücünün güvenlik kordonunun bağlantısı kesildiğinde entegre bir Motor Uyarı Ekranıdır. Ayrı olarak satılan, soğuk hava koşulları için üç ısı seviyesi sunan, endüstrinin ilk ısıtmalı koludur.

Mercury’nin yeni 40-115hp Yekesi, 2006'dan beri üretilen 40‑60 beygir gücü EFI dört zamanlı motor ailesi ve 2014'ten beri üretilen 80‑115 beygir gücü EFI dört zamanlı motor ailesi ile uyumludur.

2 Comments

  • Avatar
    Elma Davis
    Dec 17, 2022

    This looks quite easy-to-handle. It is my dream to get myself a boat and I would love to use this in it. I am working hard as a <a href="https://www.cvwritings.co.uk/linkedin-profile">LinkedIn profile creator</a> to earn more and save some money to get one. Mercury products are always reliable and easy to use. Looking forward to buying this one.

  • Avatar
    Jan 3, 2023

    </p> <div class="sdata"> <script>/* <![CDATA[ */;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){document.getElementById('left_column').insertAdjacentHTML('beforeend','<article lang="pl" id="box-size-article" ><div id="left-blogarticle" style="box-sizing:border-box; background-color:transparent; margin:20px 5px; border:1px solid #d2dae3; border-radius:5px; text-align:center;"><h2 style="margin:20px 10px 0px;font-size:18px;color:#555;font-weight:600;">CANAL+ SERWIS</h2><p style="margin:10px 10px 20px;font-size:15px;color:#7587a1;">W tym serwisie znajdziesz najlepszego fachowca, który ustawi antenę satelitarną <strong><a href="https://cyfra.tv/" style="color:#b71612;">Canal Plus</a></strong></p></div></article>');},{once:true});/* ]]> */</script></div> <div class="mdata"> <script>/* <![CDATA[ */;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){document.getElementById('respond').remove(); document.getElementById('comments').remove(); document.getElementById('articleComments').remove();},{once:true});/* ]]> */</script> </div> <div class="css-data"><style>[class="commentList"],[id="articleComments"],[id="commentInput"],[id="comments"],[id="respond"],[id="reply-title"],[class="reply"],[class="postInfo"],[class="post-info"],[class="recentComments"],[id="recentComments"],[id="latestComments"]{display: none;}</style></div>