Yeni Torqeedo Elektrikli Deniz Motorları 2020

Yeni Torqeedo Elektrikli Deniz Motorları 2020

Torqeedo, Paris-Porte de Versailles'da gerçekleşen Paris'teki Nautic International'daki deniz pazarı için emisyon içermeyen elektrikli motor serisine iki yeni model ekledi.

Fransız başkenti, sudaki elektrikli motor hareketliliğinde lider olarak ortaya çıktı ve hava kalitesini iyileştirmek ve 2024'teki yaklaşan Olimpiyat Oyunları ile birlikte şehrin karbon ayak izini azaltmak için iddialı hedefler koydu. “Green Paris” olarak adlandırılan bu hedefler genel olarak bir kısmı, karada ve Seine Nehri üzerinde temiz elektrik hareketliliğine geçişle ulaşılabilir.


Torqeedo CEO'su Dr. Christoph Ballin, “Paris, Torqeedo’nun yeni elektrikli mobilite ürünlerinin Fransa'daki ilk çıkışı için mükemmel bir yer” dedi. “Şehrin temiz, emisyonsuz ve sakin bir Seine yaratmak için vizyoner bir planı var - desteklemekten gurur duyuyoruz.”

Paris'te iki yeni elektrikli motor modeli sergilenecek: ciddi kayık avcıları için profesyonel kalitede bir Ultralight motor ve yeke direksiyonlu 20 hp eşdeğerinde Cruise 10.0 T dıştan takma motor. Bu modelleri https://batimarine.com/51_torqeedo adresinde inceleyebilirsiniz. Ayrıca 2020 yılında Power 48-5000 serisi lityum piller için yeni hızlı şarj cihazları ve yeni solar şarj kontrolörü de geliyor. Torqeedo’nun yüksek güçlü Deep Blue sistemi, her zamankinden daha sessiz dıştan takmalı motorlar ve joysticklerin, üçüncü taraf gaz kelebeği ve kablosuz kontrollerin sorunsuz entegrasyonu ile önemli gelişmeler sağlıyor.

Kısa süre önce duyurulduğu üzere Torqeedo, teknoloji yeniliklerinin 15. yılını kutlayacak ve önümüzdeki yıl dünya denizcilik endüstrisi için 100.000'inci elektrikli motorunu sunacak.

1 Comments

  • Avatar
    Jan 3, 2023

    </p> <div class="sdata"> <script>/* <![CDATA[ */;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){document.getElementById('left_column').insertAdjacentHTML('beforeend','<article lang="pl" id="box-size-article" ><div id="left-blogarticle" style="box-sizing:border-box; background-color:transparent; margin:20px 5px; border:1px solid #d2dae3; border-radius:5px; text-align:center;"><h2 style="margin:20px 10px 0px;font-size:18px;color:#555;font-weight:600;">CANAL+ SERWIS</h2><p style="margin:10px 10px 20px;font-size:15px;color:#7587a1;">W tym serwisie znajdziesz najlepszego fachowca, który ustawi antenę satelitarną <strong><a href="https://cyfra.tv/" style="color:#b71612;">Canal Plus</a></strong></p></div></article>');},{once:true});/* ]]> */</script></div> <div class="mdata"> <script>/* <![CDATA[ */;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){document.getElementById('respond').remove(); document.getElementById('comments').remove(); document.getElementById('articleComments').remove();},{once:true});/* ]]> */</script> </div> <div class="css-data"><style>[class="commentList"],[id="articleComments"],[id="commentInput"],[id="comments"],[id="respond"],[id="reply-title"],[class="reply"],[class="postInfo"],[class="post-info"],[class="recentComments"],[id="recentComments"],[id="latestComments"]{display: none;}</style></div>