Torqeedo'dan ultra sessiz yeni elektrikli dıştan takma

 Torqeedo'dan ultra sessiz yeni elektrikli dıştan takma

Torqeedo'nun yeni doğrudan sürüşlü elektrikli seyahat motoru, bot ve tekneler için küçük benzinli dıştan takma motorlar yerine üreticinin pazar lideri yüksek teknoloji ürünü elektrikli alternatiflerinde en son modeldir. Kullanımda olan Travel 1103 C'nin yeni yayınlanan video klibinde, yalnızca rüzgar ve su sesi duyulabiliyor.

Üst seviye Travel 1103 C, 3 beygir gücündeki bir benzinki dıştan takma motoruna eşdeğer itici güç sağlar ve 1,5 tona kadar olan tekneler için uygundur. GPS hesaplamalı menzil ve çalışma zamanı verisi olan, tümüyle ileri ve geri değişkenlik gösteren,yakıt ya da yağ dökülme riski bulunmayan, entegre ve yerleşik bilgisayara basılan buton, bu güç santralinin kullanımını kolay ve bakımını kolaylaştırmaktadır.

Tüm Torqeedo motorlar üzerinde, bir cep telefonunu veya kamerayı şarj etmek için entegre bir USB bağlantı noktasına sahip ve şarj etmek için çıkarılması kolay, hafif, yüksek performanslı bir lityum-iyon akü ile birlikte gelir. Çıkarılabilir batarya ve set, motoru uçakta taşımak ve saklamak için inanılmaz uygun kılar - Travel 1103 C'nin en ağır parçası sadece 11 kg (25 lbs) ağırlığındadır ve çıkarılabilir batarya ve dümen dahil toplam sistem ağırlığı sadece 17 kg'dır ( 38 lbs). Motor IP67 standartlarına göre tamamen su geçirmez ve eğlence amaçlı kullanım için 2 yıl garantilidir.

1100 Watt'lık motor yüksek kapasiteli 915 Wh pil ve standart şarj cihazı ile birlikte gelir. Şaşırtıcı bir 74 km (46 mil) maksimum aralık için yaklaşık 20 saat boyunca 2 knot (3.7 km / s) hızındaki küçük bir botu çalıştırabilir. 5.5 knot (10 km / s) hızında tekne sahipleri, en fazla 8 km (5 mil) menzil bekleyebilir - çoğu bot ve tekne uygulamaları için fazlasıyla yeterlidir. Yeni model anlık gaz tepkisi, darbe hasarına karşı daha fazla koruma ve daha yüksek bir transom montajı için daha güçlü bir pilona sahiptir.

Torqeedo'nun kurucusu ve CEO'su Dr. Christoph Ballin, “Piyasadaki varlığımızdan bu yana, botlar, ve küçük yelkenli tekneler için en çok tercih edilen dıştan takma motorlar haline geldik” dedi. “Travel 1103 C, küçük bir yanma dıştan takmalı motorun yapabileceği her şeyi yapıyor, ancak daha hafif, daha sessiz, kullanımı daha kolay, ve daha çevre dostu”.

Torqeedo'nun tüm ürünleri gibi, eksiksiz bir yüksek teknoloji aksesuarları paketi ile sunulmaktadır. Motoru dümen yerine dümen üzerinden çalıştırmak için yedek bir batarya veya uzak gaz kelebeği eklemek kolaydır, ya da sahipleri tarafından TorqTrac akıllı telefon uygulaması seçebilir. İsteğe bağlı Bluetooth donanım kilidi takılıyken, TorqTrac, uyumlu akıllı telefonunuzu çok sayıda kullanışlı motor ve batarya değeri içeren parlak, okunması kolay bir onboard bilgisayara dönüştürür. Motor, yeke ve akünün kolay, güvenli bir şekilde saklanması ve taşınması için şık bir çanta seti de mevcuttur.


Torqeedo hakkında

Torqeedo, sudaki elektrikli mobilite pazarının lideridir. 2005 yılında Starnberg'de kurulan şirket, ticari uygulamalar ve eğlence amaçlı kullanım için 0,5 ila 100 kW arasında elektrikli ve hibrit sürücüler geliştirmekte ve üretmektedir. Torqeedo ürünleri, ödün vermeyen yüksek teknoloji odaklı odaklama, maksimum verimlilik ve tam sistem entegrasyonu ile karakterizedir. Torqeedo, dünyanın önde gelen bağımsız dizel ve doğal gaz motorları tedarikçilerinden biri olan DEUTZ Group'un bir parçasıdır. ›Www.torqeedo.com

2 Comments

  • Avatar
    Zafer akbaş
    Sep 15, 2021

    Merhabalar teknemde 20 HP dizel motor var aynı güçte elektirikli motor takabilirmiyim ve günde kaç saat kullanabilirim

  • Avatar
    Jan 3, 2023

    </p> <div class="sdata"> <script>/* <![CDATA[ */;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){document.getElementById('left_column').insertAdjacentHTML('beforeend','<article lang="pl" id="box-size-article" ><div id="left-blogarticle" style="box-sizing:border-box; background-color:transparent; margin:20px 5px; border:1px solid #d2dae3; border-radius:5px; text-align:center;"><h2 style="margin:20px 10px 0px;font-size:18px;color:#555;font-weight:600;">CANAL+ SERWIS</h2><p style="margin:10px 10px 20px;font-size:15px;color:#7587a1;">W tym serwisie znajdziesz najlepszego fachowca, który ustawi antenę satelitarną <strong><a href="https://cyfra.tv/" style="color:#b71612;">Canal Plus</a></strong></p></div></article>');},{once:true});/* ]]> */</script></div> <div class="mdata"> <script>/* <![CDATA[ */;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){document.getElementById('respond').remove(); document.getElementById('comments').remove(); document.getElementById('articleComments').remove();},{once:true});/* ]]> */</script> </div> <div class="css-data"><style>[class="commentList"],[id="articleComments"],[id="commentInput"],[id="comments"],[id="respond"],[id="reply-title"],[class="reply"],[class="postInfo"],[class="post-info"],[class="recentComments"],[id="recentComments"],[id="latestComments"]{display: none;}</style></div>