Evinrude E-TEC G2 150: Yeni Motor Sınıfında En Verimli Yakıt Ekonomisine Sahip

Evinrude E-TEC G2 150: Yeni Motor Sınıfında En Verimli Yakıt Ekonomisine Sahip

Geçtiğimiz gün , Evinrude yeni 115 hp,140 hp ve 150 hp dıştan takma motorları için yepyeni 2 zamanlı Evinrude E-TEC G2 1.9 Litre 3 silindirli dıştan takma motor platformunu açıkladı. Bu yeni 3 silindirli motorlar, Evinrude'a göre daha verimli ve sınıfta 4 zamanlı dıştan takma motorlara göre daha yüksek tork değerine sahip. Endüstride kabul görmüş standart test prosedürleri ve gerçek kullanım parametreleri kullanılarak yapılan Dyno testleri, bu yeni hafif motorun piyasadaki 4 silindirli 4 zamanlı 150 motorun hepsini geride bıraktığını gösteriyor. Aynı zamanda, dıştan takma birime entegre düşük maliyetli hidrolik direksiyon sistemi sunuyor, bu da benzer 4 zamanlı motorlardan daha düşük maliyetli olmasını sağlıyor.

Verimli yakıt. 1.9 litrelik motor, emme manifoldu içine düşük basınçlı yakıt püskürten tüm 4 zamanlı dıştan takma motorlara kıyasla, püskürtme kalıbı, koni açısı, hız ve damlacık ebadı bakımından çok üstün olan doğrudan silindir içi yakıt enjeksiyonuna sahiptir. Giriş valflerinin dışında büyük ölçüde yeni Evinrude G2'nin yakıt verimliliğini hesaba katıyor, ancak diğer faktörler arasında motoru etkin şekilde güçlendiren G2 150'nin RAVE egzoz sistemi bulunuyor.

Daha Az Gürültü ve Titreşim. Evinrude, motora yeni gürültü azaltma özellikleri geliştirmiştir. Bir testte, 2500 RPM'de 70 desibel kaydettik, en iyi seyir, duba teknelerde sınıfta test ettiğimiz 4 stroktan çok daha azdı. Bunun sebebi, yeni G2 platformunun üç noktalı "odaklanmış motor montaj" sistemi ve titreşimi azaltmak için motorda kullanılan karşı ağırlıklar.

5 Yıllık Korozyon Önleme Garantisi. Evinrude, suya temas eden tüm metal parçalarda ve ayrıca paslanmaz çelik bağlantılarda pahalı bir titanyum oksit kaplama kullanan tek dış makine üreticisidir. Bu ve diğer detaylar nedeniyle, sınıftaki en uzun korozyon önleme garantisini sunabiliyor.

Sürücü Merkezli Yaklaşım. Evinrude bu motoru, standart iTrim'in dahil olduğu, "zorla girme" süresi, otomatik kışlama, yağ ve yağ filtresi değişimi gerektirmeyen, kaporta altındaki bağlantılara kolay erişim ve daha pek çok işlem gerektirmeyen bu motorun sahibi için mümkün olduğunca kolay kullanılmasını sağlamıştır.

Kaynak:Boattest

1 Comments

  • Avatar
    Jan 3, 2023

    </p> <div class="sdata"> <script>/* <![CDATA[ */;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){document.getElementById('left_column').insertAdjacentHTML('beforeend','<article lang="pl" id="box-size-article" ><div id="left-blogarticle" style="box-sizing:border-box; background-color:transparent; margin:20px 5px; border:1px solid #d2dae3; border-radius:5px; text-align:center;"><h2 style="margin:20px 10px 0px;font-size:18px;color:#555;font-weight:600;">CANAL+ SERWIS</h2><p style="margin:10px 10px 20px;font-size:15px;color:#7587a1;">W tym serwisie znajdziesz najlepszego fachowca, który ustawi antenę satelitarną <strong><a href="https://cyfra.tv/" style="color:#b71612;">Canal Plus</a></strong></p></div></article>');},{once:true});/* ]]> */</script></div> <div class="mdata"> <script>/* <![CDATA[ */;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){document.getElementById('respond').remove(); document.getElementById('comments').remove(); document.getElementById('articleComments').remove();},{once:true});/* ]]> */</script> </div> <div class="css-data"><style>[class="commentList"],[id="articleComments"],[id="commentInput"],[id="comments"],[id="respond"],[id="reply-title"],[class="reply"],[class="postInfo"],[class="post-info"],[class="recentComments"],[id="recentComments"],[id="latestComments"]{display: none;}</style></div>