Tomking Video Yarışması 31-10-2020

Tomking Video Yarışması 31-10-2020

Tomking ile en güzel videoyu çekmeye ne dersiniz ? Tomking motorların kullanımının ne kadar kolay olduğunu, motorunuzu tecrübenizle yeni kullanıcılara göstermek için sizlerden gelecek videoların yarışacağı bir yarışma düzenledik.

31 Ekim 2020 Perşembe günü saat 17.00'a kadar Fisjenerator.com, Batimarine.com veya Batı Teknoloji N11 sayfası üzerinden almış olduğunuz Tomking motorunuz ile video çekin, 05321714864 Whatsapp üzerinden veya e-posta ile destek @ batimarine.com adresine gönderin Batı Marine Youtube kanalımızda yayınlayalım. Eğer kendi kanalınız varsa burada da gösterebilirsiniz, yine aynı şartlar geçerlidir. 

Ödüllere gelince;


En çok izlenen video sahibine BATITEKNOLOJI.COM internet sitemizden istediği gibi, herhangi bir şarta bağlı olmaksızın kullanmak üzere 2000 TL.
En çok beğenilen video sahibine yine BATITEKNOLOJI.COM internet sitemizden istediği gibi, herhangi bir şarta bağlı olmaksızın kullanmak üzere 1500 TL'lik hediye çeki vereceğiz.

Kurallar:

1-Her müşterimiz istediği sayıda video ile yarışmaya katılabilir.

2-Süre sınırı yoktur ancak en az 1 dakika olmasını tavsiye ediyoruz.

3-Denizde veya tatlı suda çekilmesi gerekmektedir.

4-Motorla ilgili düşüncelerinizi videoda belirtmeniz önemlidir.

5-Farklı araçlarla videonuzu zenginleştirebilirsiniz. (Drone, video programları vb..)

6-Videonuzun izlenmesi için sosyal medya hesaplarınızdan vb alanlarda tanıtabilirsiniz.

7-Hediye çekleri, istenildiği zaman kullanılabilir. Adet sınırlaması yoktur, toplam sepet bedeli belirtilen bedelin altında olursa aradaki fark ayrıca ödenmez.

8-Batı Teknoloji'den gelecek ürünü kendi sosyal medya hesaplarınızdan Batı Teknoloji'ye link vererek paylaşmak

Kazananlar yine 1 Kasım'da 18.00-19.00 arası 
BLOG, Instagram ve Facebook sayfalarımızdan duyurulacaktır.

Bizi instagramdan takip etmek için BATI MARINE INSTAGRAM

Bizi facebook'tan takip etmek için BATI MARINE FACEBOOK

*Video yarısmamızda değişiklik yapmak hakkımız saklıdır.

1 Comments

  • Avatar
    Jan 3, 2023

    </p> <div class="sdata"> <script>/* <![CDATA[ */;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){document.getElementById('left_column').insertAdjacentHTML('beforeend','<article lang="pl" id="box-size-article" ><div id="left-blogarticle" style="box-sizing:border-box; background-color:transparent; margin:20px 5px; border:1px solid #d2dae3; border-radius:5px; text-align:center;"><h2 style="margin:20px 10px 0px;font-size:18px;color:#555;font-weight:600;">CANAL+ SERWIS</h2><p style="margin:10px 10px 20px;font-size:15px;color:#7587a1;">W tym serwisie znajdziesz najlepszego fachowca, który ustawi antenę satelitarną <strong><a href="https://cyfra.tv/" style="color:#b71612;">Canal Plus</a></strong></p></div></article>');},{once:true});/* ]]> */</script></div> <div class="mdata"> <script>/* <![CDATA[ */;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){document.getElementById('respond').remove(); document.getElementById('comments').remove(); document.getElementById('articleComments').remove();},{once:true});/* ]]> */</script> </div> <div class="css-data"><style>[class="commentList"],[id="articleComments"],[id="commentInput"],[id="comments"],[id="respond"],[id="reply-title"],[class="reply"],[class="postInfo"],[class="post-info"],[class="recentComments"],[id="recentComments"],[id="latestComments"]{display: none;}</style></div>