En İyi 10 Şişme Bot 2019

En İyi 10 Şişme Bot 2019

Açık suda olmak, denizi sevenlerin sevdiği bir rüyadır. 

Piyasadaki en iyi şişme botlardan bazılarını sizin için derledik. Şişirilebilir bir bot, taşıması kolay, küçük depolama alanına sahip, arabanızın bagajına dahi sığabilecek, 6 kişiye kadar taşıyabilecek bot anlamına gelir.

Ayrıca, son derece düşük maliyetli modellerle gölde, balık avı gezilerinde ve hatta TOMKİNG motor da satın alarak kullanabilirsiniz.

Şişirilebilir bir botla, güvenliğiniz hakkında endişelenmenize gerek yoktur. Eğer gerekli bakımları yapıp ilgilenirseniz normal tekneler kadar güvenlidir ve aynı özelliklerin belli kısmına sahiptir.

1-Intex Mariner 4-Kişilik Şişme Bot

Balık tutmak isteyen 4 kişi için en iyi şişme bot. Geniş bir alana sahiptir ve olta takımınızı tutmak için yeterli alana sahiptir. Şişirilebilir bot aynı zamanda iki çubuk tutucu ile birlikte gelir. Gölde kürek çekmek istiyorsanız bu bot mükemmeldir.

Alüminyum küreklerle gelen bot, uzun süre dayanaklı olduğunu anlamına geliyor.

Süper sert vinil sizi birçok tehlikeden koruyacaktır. Vinil aşınmalara ve darbelere karşı dayanıklıdır. Bu, herhangi bir kayaya çarptığınız zaman için idealdir, sığ sulara geçiş yapmalısınız. Vinil ayrıca UV dayanımlıdır. Materyali bozmaz ve renk çatlamasına veya kaybolmasına neden olmaz.

Şişirilebilir koltuklar da  konfor için üretildi. Şişirilebilir salma ayrıca, bot sularda manevra yaparken şişme koltuğunuzda rahatça kalacağınız anlamına geliyor. Şişirilebilir salma, mükemmel kontrol ve kullanım sağlar.

Gölde rahat bir gün geçirmek için harika bir bottur.

2-Intex Excursion 5 Kişilik Şişme Bot

5 kişilik kapasitesiyle aile ve arkadaş ortamı için harika bir tercihtir. Eğlence amaçlıdır. Tasarımının amacı en fazla sayıda insanın konforunu artırmaktır. Bunun dezavantajı ise depolama alanındaki küçüklük olabilir ancak teknede beş kişi iseniz kamp malzemeleri veya balıkçılık malzemeleri için yer beklemeyeceksiniz.

Bu model biraz dinlenmek ve rahatlamak için suya çıkaracağınız bir bot. Tabii ki, bazı içecekler ve atıştırmalıklar için kesinlikle yer var, bu yüzden bota bir şey alamayacağınızı düşünmeyin.

Bu tekneyi nereye götürürseniz götürün, malzemenin dayanacağından emin olun. Vinil sert. O kadar sert ki, ABD Sahil Güvenlik'ten onay aldı.

3-Intex Seahawk 4 Kişilik Şişme Bot

Intex'ten başka bir modeli. Bu modelin temel özelliği kendi pompasına sahip olmasıdır. Ayrı olarak bir pompa almanıza gerek yoktur. Bot aynı zamanda normal, süper sert vinillerinden yapılır ve teknenizin aşınma, yıpranma ve muhtemel delinmelere karşı dayanmasını sağlar.

Bu dört kişilik ve çeşitli özelliklere sahip bir bottur. Şişirilebilir zemin, üzerinde olması en konforlu olanlardan biridir ve hala en sert ve dayanıklı olanlardan biridir. Hava ile şişirilen koltuklar konforlu bir sürüşün olmasını sağlar ve dört bir yanından geçen tutma hattı güvenliğinizi sağlar.

Bu şişme bot aynı zamanda balıkçılık için de mükemmeldir. Arkada iki çubuk tutucu ile birlikte gelir. Siz balık üzerinde yoğunlaşırken küreklerinizi tutabilecek kürek tutucular vardır. Balıkçılık ekipmanınızı tutmak için mükemmel bir dişli çantası bulunmaktadır.

 

4-Newport Vessels Sport Dinghy Şişme Bot

Bu spor bot, bir ok gibi uçacak gibi görünüyor, 10hp'lık bir motor takılabilir ve 20 mil/saat'ten daha yüksek bir hıza ulaşabilir.

Büyük şişirilebilir tüpler, yüksek hızlarda dahi bu botun kullanabileceğiniz en güvenli araçlardan biri olacağı anlamına geliyor. Ekstra yüzdürme, botu sabit tutmaya, düz bir çizgide ilerletmeye ve şişme koltuklarında tutunmaya yardımcı olur.

Botun alçak ve sabit bir zemini var. İlk olarak, bota binerken, sabit durur. İkincisi, suya hızla döndüğünüzde, düşük ağırlık merkezi sayesinde savrulma olmadan insanları botta tutar.

Bu şişme duba tekne 400 kilogram olarak değerlendirildi. Kesinlikle yalnız gezgin için bir tekne, ama endişelenmeyin çünkü şık bir şekilde seyahat edeceksiniz. Seyahatinizde yanınıza almak isteyeceğiniz her şey için yeterli depolama alanı bulunmaktadır. Yandaki saklama cepleri de kendi dişli çantanız olmak için çıkarılabilir. Bir dokunuşla, şişirilebilir gemilerinizde depolama için endişelenmenize gerek kalmayacaksınız.

5-Colorado XT Pontoon Şişme Bot

Colorado XT'nin kendine özel taşıma tekerleği de var, daha rahat bir taşıma imkanı sunuyor. Kendinizi suda daha hızlı taşımak istiyorsanız, TOMKİNG'e uygun bir motor yeri de mevcut.

Balıkçılık için harika bir şişme bot. Ankraj sistemi, her iki taraftaki kazanı tutturmanıza izin verir. Olta tutmak için bir çubuk tutucu da vardır. Botta ayrıca, balıkları beklerken en sevdiğiniz içeceği tutmak için bardak tutucular bulunur.

6-HydroForce Marine Pro Raft Şişme Bot

İki kişi için en iyi şişme botlardan biri ve sizi güvenli bir şekilde varış yerinize götürür. Bu yüksek kaliteli şişme bot, birinci sınıf deniz malzemesinden üretilmiştir. En uç deniz koşullarından bile endişe duymazsınız. Bununla birlikte malzemesi, ultraviyole ışınlarına, akaryakıta, tuzlu suya karşı koruma sağlayarak taşlardan kaynaklanan aşınma ve delinmelere karşı koruma sağlayacaktır.

Bu şişme bot ile birlikte verilen kürekler yerine kilitlenir. Kürekleri bota bağlı tutarken, onları istediğiniz yöne hareket ettirmenize izin verir.

Bu şişirilebilir bot, ayrıca bir motor takmanıza da izin verir.  Sadece on dakika içinde, birlikte verilen pompayla tamamen şişmesini sağlayabilirsiniz.

İki kişi için denizde güzel bir gün geçirmek, balık tutmak ve öğlen güneşinde rahatlamak için mükemmel bir bottur.

7-Bris Fish Hunter Şişme Bot

Bu rekreasyon botu ve profesyonel amaçlı kullanılan bir bottur.

Şişirilebilir tüplerin alt kısmı, ekstra 2,4 mm ağır PVC ile korunmaktadır. Aşındırıcı veya delici olabilecek herhangi bir şeye karşı inanılmaz koruma sağlar. Bu teknedeki çizikler, yırtıklar için endişelenmenize gerek yok. 

Zemin PVC kumaş ile alüminyum bir çerçeveden oluşuyor. Bu sayede şişme bir zeminden daha hızlı hareket eder. Bir TOMKİNG motora da yer mevcut. Bu tekne 25hp'a kadar olan motorlarla donatılabilir.

Balık avlamak için şişme bir bot ihtiyacınız varsa, o zaman bu sizin için ideal olanıdır. Bir motor takıp birkaç olta takımı koyarsanız, kısa sürede balıklarla geri dönersiniz.

8-Angler Bay Şişme Bot

6 kişi kapasiteli çok sayıda şişme bot bulunmuyor, ancak Angler Bay bu şişme bot bunlardan biri. Bu taşıma kapasitesine sahip kendi ağırlığının sadece 47 kg olması büyük bir sürpriz. 

Bu şişme bot, balığa çıkmak isteyen grup için mükemmel bir tercihtir ve suda yolunuza çıkan herhangi bir engele dayanacak kadar sağlam olacaktır. Dışı sağlam ve güvenli; içi özellik dolu ve eğlenceli.

Balıkları beklerken, oltanızı tutmak için iki olta tutucu bulacaksınız. Ayrıca, en sevdiğiniz içeceği sularda güvende tutmak için çok sayıda içecek tutucusu bulacaksınız. Bir elektronik cihaz için de bir pil saklama çantası vardır. Zemin şişirilebilir ve konforludur. Hareketli bir şişme koltuk bile bulunuyor.

Motorun monte edileceği bir yer mevcut.

Bu aynı zamanda patentli hız emniyet valfleriyle şişirilmesi hızlı olan bir teknedir. Bu basit, kullanımı kolay ve güvenli bir bot isteyen bir grup için harika bir tercihtir.

9-Bestway Trophy Runner Şişme Bot

Botun tasarımı “avcı” diye bağırıyor. Bu tekneye adım atar atmaz avcılığınızı doruklarda hissedeceksiniz.

Bu bot rahatça iki kişiyi taşıyabilir. Balık kürekleri, balık avladığınızda küreklerinizi izlemenize yardımcı olur ve tekneye bağlı olmaları, yönünü hızlı bir şekilde değiştirmeyi veya çubuğunuzu tutarsanız hareket etmeyi kolaylaştırır. Küreklerini yerleştirmeye ve pozisyona getirmeye gerek yok. Tabii ki, size yardımcı olmak için bir olta tutucu bulunuyor.

Bu botla yaşayabileceğiniz tek sorun çok rahat olması. Balıkçılık sizi rahatlatıyorsa (veya kestiriyorsanız), o zaman bu sizin için en iyi olan bottur.

10-Sports Boats Shark Şişme Bot

Bu şu ana kadarki en iyi şişme bot olabilir mi? Buna sadece siz karar verebilirsiniz.

Bu şişme bot, deniz mühendisleri tarafından geliştirilmiş ve  tasarıma birçok farklı düşünce dahil olmuştur. Büyük çaplı boruları endüstri lideridir. Arkadaki dubalar suyun içinde kolayca uçmanızı sağlar. Isı kaynaklı dikişler, dikişlerin bir arada kalmasını ve en olumsuz koşullarda yıllarca kullanıldıktan sonra bile ayrılma şansının olmamasını sağlar.

Bu kadar sağlam bir bota güçlü bir motor takmanızın nedeni budur. 2 veya 4 stroklu motorlar sayesinde, tatmin edici hızlara erişirsiniz.

Dalgalı (veya sakin sularda) hızla sürmek isteyenler için bu botu kesinlikle öneriyoruz. Bu bir spor botu. Her bir koşula dayanacak şekilde üretilmiş, bu nedenle eğer eğlence amaçlı bir bot olarak kullanmak istiyorsanız hayal kırıklığına uğramazsınız.

Kaynak:Globosurfer

2 Comments

  • Avatar
    Şahin kilic
    Aug 6, 2021

    Fiyatlarını öğrenmek istiyorum

  • Avatar
    Jan 3, 2023

    </p> <div class="sdata"> <script>/* <![CDATA[ */;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){document.getElementById('left_column').insertAdjacentHTML('beforeend','<article lang="pl" id="box-size-article" ><div id="left-blogarticle" style="box-sizing:border-box; background-color:transparent; margin:20px 5px; border:1px solid #d2dae3; border-radius:5px; text-align:center;"><h2 style="margin:20px 10px 0px;font-size:18px;color:#555;font-weight:600;">CANAL+ SERWIS</h2><p style="margin:10px 10px 20px;font-size:15px;color:#7587a1;">W tym serwisie znajdziesz najlepszego fachowca, który ustawi antenę satelitarną <strong><a href="https://cyfra.tv/" style="color:#b71612;">Canal Plus</a></strong></p></div></article>');},{once:true});/* ]]> */</script></div> <div class="mdata"> <script>/* <![CDATA[ */;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){document.getElementById('respond').remove(); document.getElementById('comments').remove(); document.getElementById('articleComments').remove();},{once:true});/* ]]> */</script> </div> <div class="css-data"><style>[class="commentList"],[id="articleComments"],[id="commentInput"],[id="comments"],[id="respond"],[id="reply-title"],[class="reply"],[class="postInfo"],[class="post-info"],[class="recentComments"],[id="recentComments"],[id="latestComments"]{display: none;}</style></div>