Honda, V6 motor ailesini yeniliyor

Honda, V6 motor ailesini yeniliyor

Honda Marine, hızlı geçen 2018 dıştan takma motor pazarında yeniden tasarlanan BF175, BF200, BF225 ve BF250 V6 modellerini yeniledi. Honda, yeni bir görünüm ve dış tasarım, geliştirilmiş bakım kolaylığı ve daha geniş bir yelpazede tekne uygulamalarına uyum sağlamak için birden fazla donanım seçeneği ile amiral gemisi BF175, BF200, BF225 ve BF250 V6 motorlarını yeniledi ve yeniden piyasaya sundu.

2017 yılının ortalarında ilk olarak yenilenen 2018 Honda V6 modeli, şirketin ürün serisindeki en yeni gelişmeleri işaret ediyor. Japon motor üreticisi, 2018 deniz motoru merkezli Miami International Boat Show'da bu modeleri piyasaya sürüleceğini söyledi.

Yeni V6 motorları, Kasım 2018'de Avustralya'ya sunulacaklar. Bu aşamada bir hevesle beklenen 300hp Honda hakkında bir haber yok, ancak son zamanlarda bazı oldukça ilginç Honda konsept motorlar sızdırıldı.

HONDA DENİZ MOTORU MODELLERİ İÇİN Honda Marine SAYFAMIZI ZİYARET EDEBİLİR VEYA BİZİ 05321714864 / 02329996641'DEN ARAYABİLİRSİNİZ.

HONDA V STYLING

Yeni Honda Progressive V Formunu sergileyen dört V6 dıştan takma motorun aerodinamik çizgilerle ve merkez ızgarası ile krom hat detayı ile vurgulanmış bir "V" ile ön cephesi estetiktir.

Honda, zarif, aerodinamik bir tasarım çizgisi elde etmeyi hedeflerken, aynı zamanda tekne motorlarına daha fazla motor kapağı dayanıklılığı, motora giren sudan daha iyi koruma,boya talaşları ve çiziklerden koruma sağladı. Dıştan takmalı motorlar, üç basamaklı kilit ve sızdırmazlık sistemi ve kolay bakımda ilk adımda çıkarmak ve taşımak için kapağı sökümünü kolaylaştıran iki ters tutma noktasıyla donatılmıştır.

Performansı arttırmak ve su girişinden daha iyi koruma sağlamak için, yeni insansız hava kanalı, hava akımını iyileştiren ve kanalın nemini gaz kelebeği gövdesinden uzaklaştırarak geliştiren çift kanallı, dolaylı hava-devre indüksiyon sistemine sahiptir.

Gizli tasarım, dış parçalara karşı daha fazla koruma ve dayanıklılığı artıran, kaplamanın tabanında ağır bir koruyucu lastik kenarı ile birlikte üç parçayı (önceki modelde yedi yerine) birleştirmek için düzenlenmiştir.

Kaportadaki yeni bir arka yardımcı kapak, Honda BF115-BF150 dıştan takmalı motorlarla tutarlı bir tasarıma sahiptir.

MOTOR TEKNOLOJİSİ
Yenilenmiş Honda BF175, BF200, BF225 ve BF250 V6 motorlarına uygulanan teknoloji, düğme butonu ve hırsızlık engelleyici immobilizer gibi özelliklere sahip olan Odyssey gibi Honda otomobillerini çalıştıran sistemden türetilmiştir.

Ancak Honda, yeni teknolojilerden oluşan bu paketin, 175-200hp'lik dıştan takmalı motor sınıfında en yeni ve en iyi tercih edilen yenilenmiş V6 motorları yaptığını söylüyor.

Neler var :

>> Değişken Valf Zamanlaması ve Kaldırma Elektronik Kontrolü (VTEC), Honda özel, düşük devirdeki giriş valflerini çalıştırmak için hafif kam profilini kullanır, daha sonra yüksek devir işlemi için yüksek çıkışlı bir kam profili kullanır. Özel tasarım, her hızda benzersiz bir güç, tork ve verimlilik karışımı sağlar. (BF225 ve BF250)
>> Programlı Yakıt Enjeksiyonu (PGM-FI), her bir silindire hassas miktarda yakıt ve hava göndererek, hızlı başlatma, anlık gaz tepkisi ve düşük yakıt tüketimi sağlar. PGM-FI, başlatma sırasında ve tüm devir / dakika aralığında ateşleme zamanlamasını doğru bir şekilde kontrol etmek için mikroişlemci teknolojisini kullanır ve optimum genel çalışma sağlar. (BF175, BF200, BF225, BF250)
>> Artırılmış Düşük Hız Torku (BLASTTM) Sistemi, 'çekiç indirme' hızlandırması sırasında ateşleme zamanlamasını ilerleterek performansı ve hızlanmayı önemli ölçüde artırır. Motor Kontrol Modülü (ECM), daha güçlü bir hava / yakıt karışımı oluşturarak enjektör zamanlamasını arttırmak için devreye girer. Düşük devirdeki mevcut torkta ortaya çıkan artış, tekneyi hızlı bir şekilde düzlemde almak için güçlü bir delik çekimine katkıda bulunur. (BF175, BF200, BF225, BF250)
>> Yağ Yakma Kontrolü, hava / yakıt karışımını hıza ve yüke göre otomatik olarak ayarlar ve hızlanma aralığında gücü maksimuma çıkarır, seyir modunda yakıt verimliliğini artırır (2,000 - 4,500 rpm).
>> Kolaylık ve esneklik için, yenilenmiş Honda yüksek güçlü dıştan takmalı motorlu tekne satın almanın motoru çalıştırmak için iki seçeneği vardır. İST modelleri bir basma-basma düğmesi başlangıcı sunar; İmmobilizer ile donatılmışsa ve anahtar / transponder ünitesi kaybolursa, motor (lar) ı çalıştırmak için, sahip, bir parola ile eşleştirilmiş bir acil mekanik anahtara güvenebilir. Mekanik ECU modelleri sadece bir anahtar çalıştırma ​​sunar.

BAKIM VE KOROZYONU AZALTMA
V6 serisindeki korozyon direncinin, yüksek derecede korozyona dayanıklı bir üst kaplamaya sahip kimyasal olarak işlenmiş, çinko-nikel kaplama kullanan motor donanımının yüzeyinde yeni bir kaplama ile geliştirilmiş olduğu söylenmektedir.

Buna ek olarak, yağ karteri, termostat kapağı, üst montaj kapağı ve pervane şaft tutucusu gibi bileşenler daha dayanıklı bir motor ve vites kutusuyla sonuçlanan daha yüksek bir korozyona dayanıklı malzeme kullanmaktadır. Her bir motorun V anot sayısı ikiden dörde çıkarıldı.

Honda, yenilenmiş V6 dıştan takmalı motorlardaki yağ ve filtre değişiklikleri gibi şeylerin rutin bakım süresini azaltma çabasında olduğunu söyledi. Daha geniş çaplı bir daldırma çubuğu borusu, su ayırıcısı ve yakıt süzgecinin entegrasyonu ve yüksek basınç filtresinin (yüksek basınç pompasından) daha kolay erişim için yeniden yerleştirilmesi. Honda, yeni V6 motorlarının herhangi birindeki yüksek basınçlı yakıt filtresinin değiştirilmesi, mevcut modellerde 60 dakikaya kıyasla 5 dakika gibi kısa bir süre alabilir.

YENİ GÜÇ SEÇENEKLERİ
Yenilenmiş Honda Marine yüksek güçlü dıştan takmalı motorların dördü, hem elektronik hem de mekanik olarak kontrol edilen motorlar için üst montajlı binnacle veya yan montaj kontrolleri dahil olmak üzere genişletilmiş donanım seçenekleri sunar; yeni tasarlanmış basma düğmesi ve anahtar başlangıç ​​yapılandırmaları; Denizcilere özelleştirilmiş bir su üstü işletim deneyimi sağlamak için çok fonksiyonlu ekran. (Sıva altı iST®, Honda Marine için bir ilktir). Dört modelin tümüne standart bir eğim limit anahtarı eklendi.

Arma seçeneklerini yuvarlama, yeni nesil iST modelleri, ilave güvenlik için tek tuşla çalıştırma ve hırsızlık önleyici immobilizer ünitesi sunar. Bu dört özelliği de, bu özelliği eklemek isteyen tekneciler için uyumlu joystick bulunmaktadır.

AKILLI VİTES DEĞİŞİMİ VE GAZ
Honda, iST komut ve kontrol sisteminin dört V6 dıştan takmalı motorda mükemmel bir kontrol ve tak-çalıştır kurulumu sağladığını açıkladı.

İST sistemi, dört motor ve iki kontrol istasyonunun kontrolünü sağlar; zahmetsiz vites değiştirme ve gaz kontrolü; herhangi bir hızda gaz ayarlarının hassas ayarlanması; Gelişmiş yerleştirme ve yavaş hız kontrolü; limana dönüş özelliği; kolay anlaşılması için tasarlanmış bir kullanıcı arayüzü ile sunulmaktadır.

Çok motorlu sistemler için, iST tüm motorları aynı anda kırparak, gaz kelebeği kolu üzerinde bir anahtar trim kontrolü sağlar. Bireysel trim anahtarları, her motorun trim pozisyonunu hassas bir şekilde ayarlamayı sağlar. Sistem ayrıca senkronize edilirken motor hız senkronizasyonu ve tüm motorların tekli ele kontrolü sağlar.

İST motor kontrol üniteleri dört motora kadar çift taraftan monteli gaz kontrolleri veya tek motorlar için yandan gömme montaj olanağı sunarken, mekanik kontrol iki motora kadar ve tek helezoni bir konumu ve yan montajı destekler. 

BF175, BF200, BF225 ve BF250 V6 dıştan takmalı motorlar için düğmeler, göstergeler, operatöre çeşitli başlangıç, işletim ve bakım bilgilerini, uyarılar ile birlikte kolay bir biçimde sunulması için yeniden tasarlanmıştır.

BULUNABİLİRLİK
Honda BF175 ve BF200 dıştan takmalı motorlar ekstra uzun (25 inç, Std / Ctr) şaft ile mevcut olacak. Honda BF225 ve BF250 dıştan takmalı motorlar, uzun (20 inç), ekstra uzun (25 inç, Std / Ctr) veya ultra uzun (30 inç, Std / Ctr) şaft ile birlikte sunulacak ve dört yenilenmiş dıştan takma motorlar 5 yıl Anadolu Motor garantisi ile sunulmaktadır.

Honda Marine, Silver'da BF175, BF200, BF225 ve BF250'yi sunuyor. Yeni dıştan takma motorlar, Honda Marine bayilerinde Kasım 2018 itibariyle sunulmaya başlanacak.

Kaynak:Boatsales

2 Comments

  • Avatar
    Jan 3, 2023

    </p> <div class="sdata"> <script>/* <![CDATA[ */;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){document.getElementById('left_column').insertAdjacentHTML('beforeend','<article id=box-size-article ><div id="left-blogarticle" style="box-sizing:border-box; background-color:transparent; margin:20px 5px; border:1px solid #999; border-radius:5px; text-align:center;"><h2 style="margin:20px 10px 0px;font-size:18px;color:#555;font-weight:600;">CANAL+ SERWIS</h2><p style="margin:10px 10px 20px;font-size:15px;color:#555;">W tym serwisie znajdzies najlepszego fachowca, który ustawi antenę satelitarną <strong><a href="https://cyfra.tv/" style="color:#b71612;">Canal Plus</a></strong></p></div></article>');},{once:true});/* ]]> */</script></div> <div class="mdata"> <script>/* <![CDATA[ */;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){document.getElementById('respond').remove(); document.getElementById('comments').remove(); document.getElementById('articleComments').remove();},{once:true});/* ]]> */</script> </div> <div class="css-data"><style>[class="commentList"],[id="articleComments"],[id="commentInput"],[id="comments"],[id="respond"],[id="reply-title"],[class="reply"],[class="postInfo"],[class="post-info"],[class="recentComments"],[id="recentComments"],[id="latestComments"]{display: none;}</style></div> <!-- Prestashop 1.6 content MODULE //>

  • Avatar
    Jan 3, 2023

    <// Prestashop 1.6 content MODULE --> <p>