Mercury 150 Pro XS.İnovatif Çözümler

Mercury 150 Pro XS.İnovatif Çözümler

Mercury 150 Pro XS, 150 beygir gücünde 4 zamanlı yüksek güç üreten bir makinedir. Mercury Marine, sıralı 4 silindirli, doğal havalandırılan dıştan takmalı motorun maksimum uç hızını sağladığını ve dayanıklılık standartlarını karşıladığını söyledi. Yüksek itki gücüne sahip bu motor, Mercury'nin nominal beygir gücünden % 10 daha yüksek üst güce ulaşabileceğini ve SAE standartlarına uygun olabileceği anlamına geldiğini belirtelim. Mercury, fiberglas ve alüminyum tipli çok türlü tekneler ve duba botları için bu motoru tasarlandığını açıkladı.

Mercury 150 Pro XS Özellikleri
Güç 150-hp
Motor Tipi 4 Zamanlı
Silindir Sayısı 1
Yerleşim V
Ağırlık 206,84 kg
CARB 3 Yıldız
Şaft Uzunlukları 20" (508 mm) 25" (635 mm)
Direksiyon Kontrol  Direksiyon
Yakıt 87 Oktan Benzin
Şarj Çıkışı 60 A

Mercury 150 Pro XS çeşitli tekneler için tasarlanmıştır, ancak turnuva katılımcıları da ağırlığını beğeneceğini düşünüyoruz. (207 kg).

Hızlanma
Mercury, 150 Pro XS'nin sıfırdan 20 mil / saat'e hızlı bir şekilde ağır yük ivmesi sunduğunu belirtiyor. Hızlanmayı, muhtemelen 207 kg ağırlığının yanı sıra, Mercury'nin 150 beygirlik kategoride en büyük olduğu 3.0 litrelik motor hacmiyle destekliyor. Tork, iyi delik çekim süreleri için önemli ve Mercury de özel Transient Spark Teknolojisinin, geliştirilmiş performans için kıvılcımın zamanlamasını optimize ettiğini söyledi.

Delik çekiminde, düşük devirde yüksek tork önemlidir ve Mercury, 150 Pro XS'nin torku optimize eden özelliklere sahip olduğunu belirtiyor.


Tasarım özellikleri
Mercury, bu yeni motorun tam gazda daha yüksek devir çevirebildiğini belirtirken 150 Pro XS'e ait diğer özelliklerin de önemini vurguluyor. 5800 rpm yerine pervanedeki hatlarını artşı ile devir 6000'e geliyor.  2.08: 1'lik bir redüktöre sahip olması ile tahrik miline daha fazla tork sağlar.

Ek olarak, dişli kutusu, alt ünite torpido burnunun yanı sıra yanlarda bulunan standart toplayıcılar üzerinde dört ek su toplayıcıya sahiptir. Mercury, bu tasarımın motoru monte etmede esnekliği arttırdığını ve bir krikonun kullanılmasına izin verirken, kullanıcının motoru soğutma suyu akışı kaybı olmadan motoru daha agresif bir şekilde kaldırmasına izin verdiğini de söylüyor.

Şarj gücü
150 Pro XS, 60 amperlik bir şarj çıkışına ve boşta şarj edilebilir pil yönetim kapasitesine sahiptir. Akü boşaltma işlemini yerleşik elektrikli ve elektronik bileşenlerden daha iyi yönetir.

Mercury, 150 Pro XS'nin 150 hp yüksek çıkışlı segmentte yer alan diğer motorlara göre koltuklara ve dümene verdiği titreşimin az olduğunu belirtti.

Korozyon koruması
150 Pro XS, tescilli ultra-düşük-bakır alaşımlarını kullanmayı tercih eden Mercury'ye göre korozyona karşı üstün koruma sağlar. Bu alaşım, endüstride genel olarak kabul edilen bir çözümdür. Mercury, korozyona bağlı hasarlara karşı standart üç yıllık bir garanti vermektedir.

150 Pro XS, Mercury'nin yüksek hızlarda çalışması için geliştirilen performans odaklı motor bağlantılarını kullanıyor.

Daha fazla bilgi için www.batimarine.com adresini ziyaret edin.

Özellikler
HP / kW: 150/110

Motor tipi: 8 supaplı tek tepe kamı (SOHC) Sıralı 4

Motor Hacmi (CID / CC): 183

Motor hacmi (L): 3.0

Tam gaz devir: 5200-6000

Hava indüksiyonu: Performans Ayarlı Kaydırma Emme Manifoldu

Yakıt indüksiyon sistemi: Bilgisayar Kontrollü Çok Portlu Elektronik Yakıt Enjeksiyonu (EFI)

Tavsiye edilen yakıt: Kurşunsuz Düzenli 87 Oktan Minimum (R + M / 2) veya 90 RON% 10 Etanol Maksimum

Tavsiye edilen yağ NMMA Sertifikalı FCW SAE 10W-30

Motor koruma operatörü uyarı sistemi: SmartCraft Engine Guardian

SmartCraft dijital teknolojisiyle uyumlu: Evet

Başlangıç: Elektrik (anahtar)

Kontroller: Mekanik gaz ve vites

Direksiyon: Çift kablo mekanik hidrolik direksiyon

Mil uzunluğu: 20 "/ 508 mm, 25" / 635 mm

Kuru ağırlık (lb./kg): 456/207

CARB yıldız derecelendirmesi: 3

Delik ve strok: 4.0 "x 3.6" / 102mm x 92mm

Ateşleme: SmartCraft ECM 07 Dijital Endüktif

Soğutma sistemi: Termostatlı su soğutmalı

Vites değiştirme: F-N-R

Trim sistemi: Güç Tilt / Güç Ayarı

Egzoz sistemi: prop aracılığıyla

Yağ Kapasitesi: 6.3 qts / 6.0L

Kaynak:Boattest

1 Comments

  • Avatar
    Jan 3, 2023

    </p> <div class="sdata"> <script>/* <![CDATA[ */;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){document.getElementById('left_column').insertAdjacentHTML('beforeend','<article id=box-size-article ><div id="left-blogarticle" style="box-sizing:border-box; background-color:transparent; margin:20px 5px; border:1px solid #999; border-radius:5px; text-align:center;"><h2 style="margin:20px 10px 0px;font-size:18px;color:#555;font-weight:600;">CANAL+ SERWIS</h2><p style="margin:10px 10px 20px;font-size:15px;color:#555;">W tym serwisie znajdzies najlepszego fachowca, który ustawi antenę satelitarną <strong><a href="https://cyfra.tv/" style="color:#b71612;">Canal Plus</a></strong></p></div></article>');},{once:true});/* ]]> */</script></div> <div class="mdata"> <script>/* <![CDATA[ */;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){document.getElementById('respond').remove(); document.getElementById('comments').remove(); document.getElementById('articleComments').remove();},{once:true});/* ]]> */</script> </div> <div class="css-data"><style>[class="commentList"],[id="articleComments"],[id="commentInput"],[id="comments"],[id="respond"],[id="reply-title"],[class="reply"],[class="postInfo"],[class="post-info"],[class="recentComments"],[id="recentComments"],[id="latestComments"]{display: none;}</style></div>