Swimn S1 Elektrikli Yüzme Tahtası

Swimn S1 Elektrikli Yüzme Tahtası

₺9.227,23
Vergi dahil

Banka havalesi ile ödemede (3%) İndirim Fırsatı!

KDV Dahil: ₺8.950,40

Adet
Stokta Var

 

Güvenli Ödeme Altyapısı

 

%95 Aynı Gün Kargoya Verilme Performansı

 

Resmi Distribütör Garantili Ürünler

 

05321714864

SWIMN S1, çocukların çok daha eğlenceli bir şekilde daha hızlı ve daha uzağa yüzmesine yardımcı olur! Bu harika elektrikli yüzme tahtası ile çocuklar kolayca yüzmeyi keyifli hale getirebilir.

4 km/s hız - 5.5 kgf güçlü yüzdürme
✅Ergonomik tasarım- Çıkarılabilir su tabancası nozulu
✅Hafif ve taşınabilir - IP67 dereceli su geçirmez

Özellikler:

Güçlü Arkadaş. Kolay basmak için büyük çalıştırma tuşlarına, rahat sürüş için cilt dostu panele, kaymaz tutuş için dokulu EVA köpüğüne ve çok daha verimli su akışı için V şeklinde ergonomik yolluk tasarımına sahiptir. 

Çok amaçlı scooter, havuzda daha fazla eğlence için hızla bir su tabancasına dönüşebilir. Püskürtme uçlarını vidalayın ve başlat düğmelerine basın, SWIMN S1 %30 menzil artışıyla eğlenceye hazır bile!  Su savaşları ile havuzda geçen dakikalar çok daha eğlenceli hale gelecek! 

İlerlemek için ön taraftaki iki düğmeye basmanız, durdurmak için her iki düğmeyi de bırakmanız ve döndürmek için tahtayı eğmeniz yeterlidir. Herhangi bir çocuk saniyeler içinde kullanmayı öğrenebilir. Bu kadar kolay! 


Taşıması kolay tutma yeri ve havayolu dostu tasarımı, SWIMN S1'in her yere götürülmesini sağlar. Taşınabilir, hafif ve bir çocuğun havuza getirmesi için uygundur. Ve havayolu dostu pil tasarımı ile bir sonraki seyahatiniz için uçağa yanınızda götürebilirsiniz.

ÖZELLİKLER:

Boyut: 520 mm x 390 mm x 145 mm
Ağırlık: 3.5kg
Hız: 4KM/saate kadar
İtme: 50N
Motor Gücü: 250W
MAKS Şarj Voltajı: 25.2V
MIN Deşarj Voltajı: 17.5V
Şarj Süresi: 3 Saat
Taze veya tuzlu su
Derinlik: <9.8FT (3m)

Satıcı: Epropulsion

Ağırlık: 5,8 kg

s1

Belirli Referanslar