• Stokta yok
Sublue WhiteShark Tini Professional Su Altı Deniz Scooter

Sublue WhiteShark Tini Professional Su Altı Deniz Scooter

Adet

 

Güvenli Ödeme Altyapısı

 

%95 Aynı Gün Kargoya Verilme Performansı

 

Resmi Distribütör Garantili Ürünler

 

05321714864

WhiteShark Tini, engelleri daha önce hiç olmadığı kadar aşan modüler bir su altı scooter'ıdır. Son derece güçlü ve dayanıklıdır. WhiteShark Tini'nin modüler tasarımıyla, gücü iki katına çıkarmak için iki scooter'ı kolayca birbirine bağlayabilirsiniz.

Üstelik WhiteShark Tini tüm aile için mükemmeldir.

Suda Güçlü Bir Şekilde Süzülün
2 vites seçeneği ile 2 m/sn'ye varan hızlara ulaşın ve tek şarjla 45 dakikaya kadar dayanabilir. Tek pervaneli veya çift pervaneli modu ile sadece tetiği çekin ve yola çıkın!

Modüler Tasarım: Gücü ve eğlenceyi ikiye katlayın
WhiteShark Tini'nin benzersiz modüler tasarımıyla, gücü ve eğlenceyi iki katına çıkarmak için iki scooter'ı kolayca birbirine bağlayabilirsiniz. İki scooter'ı birbirine bağlayarak, piyasadaki en hızlı çift motorlu scooter sahibi olursunuz.

Çok Yönlü ve Kullanıcı Dostu
WhiteShark Tini ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilebilir. İster solak ister sağlak olun, kontrol kollarını tercihinize göre kolayca değiştirebilirsiniz. Özelleştirilmesi kolay olduğu gibi, sökülmesi de kolaydır. 

Tüm aile için eğlence
WhiteShark Tini, plajda veya arka bahçedeki havuzda bir gün geçirmek için mükemmel bir arkadaştır. Sadece basıp kullanabileceğiniz, kullanımı kolay, yerleşik kablosuz denetleyiciye sahip şişirilebilir bir kickboard içerir. WhiteShark Tini, her yaştan su tutkunu tarafından kullanılabilir.

Çarpıcı Sualtı Çekimleri Yakalayın
Tek bir anın kayıtsız kalmasına izin vermeyin. WhiteShark Tini, aksiyon kamerası yuvasını kullanarak hem aksiyon kameralarıyla hem de akıllı telefonlarla uyumludur. Aileniz ve arkadaşlarınızın eğlenmesi için her dalışı fotoğrafladığınızdan emin olun.

Ayakta Kal
WhiteShark Tini, su altı scooter'ınızın ayakta kalmasını sağlayan takılabilir bir şamandıraya sahiptir, böylece onu kaybetme konusunda asla endişelenmenize gerek kalmaz. Pozitif yüzdürme için şamandırayı şnorkelle yüzmek ve suda uçmak için takın veya su altındaki güzel deniz yaşamını keşfetmek için 20 metreye dalmak için ayırın.

4 farklı bağlantıya sahip tipi bulunmaktadır.

Basic
Travel
Family
Professional

WhiteShark Tini Professional

Belirli Referanslar