• Stokta yok
Sublue Swii Kırmızı Elektronik Su Altı Deniz Scooter

Sublue Swii Kırmızı Elektronik Su Altı Deniz Scooter

Adet

 

Güvenli Ödeme Altyapısı

 

%95 Aynı Gün Kargoya Verilme Performansı

 

Resmi Distribütör Garantili Ürünler

 

05321714864

Swii, yenilikçi teknolojiyi kullanan ve su yüzeyinde kişinin dengesini korumak için tasarlanmış elektronik bir kickboard'dur. Tüm ailenin tadını çıkarabileceği mükemmel bir su altı scooterıdır!

Tüm Aile İçin Eğlence
Swii, ailedeki herkesin eğlenmesi için mükemmel bir elektronik kickboard'dur. Yüzmeyi yeni öğrenen çocuklar veya suda eğlenmek isteyen yetişkinler için bir yardımcı olarak kullanın. Havuza veya plaja getirin, herkes eğlenebildiği sürece takılsın, tamamen size kalmış!

Olağanüstü Yüzdürme
Swii'yi kullanırken batacağınızdan mı endişeleniyorsunuz? Problem değil! Swii, ağırlığı 100 kg'a kadar olan 6 yaşından büyük herkesi tutabilir.

Kullanıcı dostu
Sadece göğsünüzü kickboard'a koyun, başlatmak için her iki taraftaki düğmeleri basılı tutun ve durdurmak için herhangi bir düğmeyi bırakın. 

Üstün Güvenlikli Patentli Teknoloji
Swii'nin patentli teknolojisi, içine yabancı bir nesne sıkıştığında otomatik olarak duran yerleşik su geçirmez bir acil durum motoruna sahiptir.

2 Hız Kademesi
1 m/s'ye kadar yüksek hızdan veya 0,6 m/s'ye kadar düşük hızdan geçiş yapın. Havasında olduğunuz şeye bağlı olarak hızı değiştirin.

Modern ve Göz Alıcı Tasarım
Swii'nin fütüristik görünümü, suda dururken süper rahat kullanım sağlamak için akışkanlar mekaniği ve ergonomi ilkelerini kullanır.

SublueGo Kontrol Uygulaması
Hızı, güvenlik kilidini, gösterge ışığı ayarlarını, kendi kendini temizleme modunu ve daha fazlasını zahmetsizce değiştirin. Kolay kişiselleştirme için telefonunuzda SublueGo Uygulamasını kullanmanız yeterlidir.

Swii Kırmızı

Belirli Referanslar