Mercury Sanal Trim Modülü

Mercury Sanal Trim Modülü

Aktif Trim kontrolü, tuş takımından elektronik ekrana geçişi sağlıyor.

Mercury Marine, VesselView bilgi ekranları aracılığıyla kontrol edilebilecek dıştan takma motor yelpazesi için aktif bir trim sistemi sundu.

Aktif Trim, tekne sahiplerinin performansı iyileştirmesine ve yakıt maliyetlerini azaltmasına yardımcı olan elektronik olarak kontrol edilen bir düzeltme sistemidir. İlk olarak gösterge panelindeki düğmelerle kontrol edilirken şimdi sahiplerine Vessel View dokunmatik ekrana entegre edilmiş tamamen dijital bir kontrol cihazı seçeneği olarak sunuluyor.

Mercury Marine aksesuar direktörü Paul McLean, “Temel hedeflerimizden biri, kontrolü daha kolay ve daha eğlenceli hale getirmek ve bunu da kullanıcılara yeni teknolojilerle sunarak basitleştirmektir."

 
“Motor Özelliklerini giderek VesselView ekranında Aktif Trim'i bulabilirsiniz. ”

Geniş motor yelpazesi

Aynı zamanda, sanal Aktif Trim sistemi 40hp'den 400hp'lik yüksek performanslı motora kadar her ünitede kullanılabildiği ve sürücülerin manuel olarak ayarlayıp gerekmediğinde sürücüleri kapatabilecekleri anlamına geliyor.

Mercury, tekne sahiplerinin artık fiziksel yukarı / aşağı anahtarlarına ihtiyaç duymayacaklarını, ancak dokunmatik ekran sistemini kullanmak için Active Trim bilgisayar modülünü satın almaları gerektiğini belirtiyor. Dijital düğmeleri analog düğmeler üzerinde tercih edenler yine de bunları satın alabilecekler.

Aktif Trim sistemi, dıştan takma motor için ideal trim seviyesini beş ön ayar aracılığıyla otomatik olarak ayarlamak üzere devirleri içeren GPS verilerini ve motor verilerini kullanır. Aynı zamanda teknenin daha fazla kontrol ile bir düzlem üzerine çıkmasına yardımcı olur.

Mercury, “ Tekne sahipleri motorlarını çalıştırtdıktan sonra herhangi bir uygulama için en iyi profili seçebilirler” dedi. “Active Trim'i sürüş tarzlarına göre kişiselleştirebilirler ve / veya tekne yükü, operatör tercihi ve hava koşullarındaki değişiklikleri telafi edebilirler.”

Diğer yazılarımızı altta bulabilirsiniz.

1 Comments

  • Avatar
    Jan 3, 2023

    </p> <div class="sdata"> <script>/* <![CDATA[ */;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){document.getElementById('left_column').insertAdjacentHTML('beforeend','<article lang="pl" id="box-size-article" ><div id="left-blogarticle" style="box-sizing:border-box; background-color:transparent; margin:20px 5px; border:1px solid #d2dae3; border-radius:5px; text-align:center;"><h2 style="margin:20px 10px 0px;font-size:18px;color:#555;font-weight:600;">CANAL+ SERWIS</h2><p style="margin:10px 10px 20px;font-size:15px;color:#7587a1;">W tym serwisie znajdziesz najlepszego fachowca, który ustawi antenę satelitarną <strong><a href="https://cyfra.tv/" style="color:#b71612;">Canal Plus</a></strong></p></div></article>');},{once:true});/* ]]> */</script></div> <div class="mdata"> <script>/* <![CDATA[ */;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){document.getElementById('respond').remove(); document.getElementById('comments').remove(); document.getElementById('articleComments').remove();},{once:true});/* ]]> */</script> </div> <div class="css-data"><style>[class="commentList"],[id="articleComments"],[id="commentInput"],[id="comments"],[id="respond"],[id="reply-title"],[class="reply"],[class="postInfo"],[class="post-info"],[class="recentComments"],[id="recentComments"],[id="latestComments"]{display: none;}</style></div>