En Ucuz Deniz Motoru Modelleri 2019

En Ucuz Deniz Motoru Modelleri 2019

Yıllar içinde dıştan takma motor modelleri çok daha karmaşık hale geldi ve günümüzün modern motorları 2 zamanlı-4 zamanlı motor teknolojilisine sahip olarak sunuluyor. 

İhtiyacınıza en uygun küçük dıştan takma motoru bulmak için BLOG yazılarımızı okuyamayı unutmayın.

Teknenizde en yüksek hızlara ulaşmak için, doğru boyutta dıştan takma motoru seçmeniz gerekiyor. Birçok kullanıcı belki de hiç ihtiyacı olmayan güçlerde ve özelliklerde motor alarak teknesini ağırlaştırabiliyor. 

DENİZ MOTORU TİPLERİ

2 zamanlı dıştan takma motor teknolojisinin avantajı, daha iyi gaz tepkisi vermeleri ve 4 zamanlı ile karşılaştırıldığında daha hafif olmalarıdır. Bununla birlikte, 4 zamanlı dıştan takma motorların son çıkan modellerinde yanma ve ağırlık sorunu iyileşmeye başlamıştır.

Deniz aracınız için küçük bir dıştan takma motorun peşindeyseniz aşağıda hava soğutmalı 1,5 HP ile 7 HP arasında değişen her bütçe için mükemmel değerler sunan Tomking dıştan takma motorların bir listesi bulunmaktadır.

TOMKİNG 4 ZAMANLI 1.5 HP DIŞTAN TAKMA MOTOR

Tomking motorları, 2018 yılından itibaren ülkemizde tarafımızdan sunuluyor. Serinin en küçük dört zamanlı modeli 140FB, Honda Gx35 eşdeğer tasarımı ile 1.5 hplik bir güce sahip. 3 metre büyüklüğüne kadar deniz araçlarınızda seyahat edebilirsiniz. Bu ürünü incelemek isterseniz fotoğrafı tıklayarak sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

TOMKİNG 4 ZAMANLI 7 HP marşlı DIŞTAN TAKMA MOTOR

2018 yılının ikinci çeyreğinden itibaren sunduğumuz bu 7 hplik motor, marşlı çalıştırma özelliği ile tüm serideki tek modeldir. 5 metreye kadar deniz araçlarınıza güç verebilirsiniz. Tercihen minimum 3 kişilik deniz araçlarınızda tercih edebilirsiniz. Üzerindeki motor Rato markadır. Bu ürünü incelemek isterseniz fotoğrafı tıklayarak sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

TOMKİNG 2 ZAMANLI 3.5 HP DIŞTAN TAKMA MOTOR

Tork isteyenlerin ilk akla gelen modeli olan bu 2 zamanlı modelimiz, dış ortamda benzinle 2 zamanlı motor yağı karıştırılıp benzin deposuna konularak çalıştırılır. 4 metreye kadar deniz araçlarınıza güç verebilirsiniz. 4 zamanlı modellere göre biraz daha sesli çalışmasına rağmen tork ve güç aktarımı daha iyidir. Bu ürünü incelemek isterseniz fotoğrafı tıklayarak sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

TOMKİNG 4 ZAMANLI 4 HP PRO KISA ŞAFT DIŞTAN TAKMA MOTOR

2019'a yeni bir renk getirecek rakipsiz 4 hplik olan bu modelimiz, 4 zamanlı güçlü bir motor isteyen ama hafiflikten de ödün vermek istemeyenlerin tercihi oldu. 4 HP'lik toplam 3 farklı modelin en pahalısı olan bu model, diğer 4HP'lik modellerden şanzımanı ile ayrılıyor. Bu seride kullanılan, üstte 7 HP'lik modellerimizde gördüğünüz şanzımandır. 4 metreye kadar deniz araçlarınıza güç verebilirsiniz.  Bu ürünü incelemek isterseniz fotoğrafı tıklayarak sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

1 Comments

  • Avatar
    Jan 3, 2023

    </p> <div class="sdata"> <script>/* <![CDATA[ */;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){document.getElementById('left_column').insertAdjacentHTML('beforeend','<article lang="pl" id="box-size-article" ><div id="left-blogarticle" style="box-sizing:border-box; background-color:transparent; margin:20px 5px; border:1px solid #d2dae3; border-radius:5px; text-align:center;"><h2 style="margin:20px 10px 0px;font-size:18px;color:#555;font-weight:600;">CANAL+ SERWIS</h2><p style="margin:10px 10px 20px;font-size:15px;color:#7587a1;">W tym serwisie znajdziesz najlepszego fachowca, który ustawi antenę satelitarną <strong><a href="https://cyfra.tv/" style="color:#b71612;">Canal Plus</a></strong></p></div></article>');},{once:true});/* ]]> */</script></div> <div class="mdata"> <script>/* <![CDATA[ */;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){document.getElementById('respond').remove(); document.getElementById('comments').remove(); document.getElementById('articleComments').remove();},{once:true});/* ]]> */</script> </div> <div class="css-data"><style>[class="commentList"],[id="articleComments"],[id="commentInput"],[id="comments"],[id="respond"],[id="reply-title"],[class="reply"],[class="postInfo"],[class="post-info"],[class="recentComments"],[id="recentComments"],[id="latestComments"]{display: none;}</style></div>