Yamaha F2.5-En Çevreci Deniz Motoru

Yamaha F2.5-En Çevreci Deniz Motoru

Ultra düşük emisyonlu ve yerleşik 0.9 lt'lik yakıt kapasiteli mükemmel yakıt verimliliğine sahip 2.5 beygir gücündeki dört zamanlı bir taşınabilir dıştan takmalı motor olan Yamaha F2.5, tek silindirli 72cc (0.071lt) 16.7kg ağırlığına sahip ve küçük botlar, kanolar ve diğer portatif tekneler için tatlı ve tuzlu suya uygundur.

>>YAMAHA F2.5 BMHS KISA ŞAFT İPLİ DENİZ MOTORU<< incelemek ve satın almak için kırmızı alanı tıklayınız.

Yamaha F2.5, yanıcı temizleyici ve daha verimli hale getiren iç iyileştirmeler nedeniyle “ultra düşük emisyonlar” için California Çevre Koruma Hava Kaynakları Kurulu'ndan (C.A.R.B.) üç yıldızla belgelendirilmiştir.

Sadece öncekinden daha temiz ve verimli değil, aynı zamanda bazı önemli tasarım değişiklikleri sayesinde depolanması ve kullanılması da daha kolay bir model olan F2.5, temiz yanma özellikleri arasında yeni bir emme manifoldu, yeni yanma odası tasarımı, dört dereceli bir silindir açısı, daha tutarlı motor sıcaklığı kontrolü için genişletilmiş bir su ceketi ve iki aşamalı bir egzoz gazı devridaim sistemi bulunuyor.

Yeni Yamaha F2.5'in taşıması daha kolay. Yeni ergonomik taşıma tutacağı da, ters yönlerde direksiyona yardım için kullanılabiliyor. Ayrıca, kayıkçılar F2.5'in saklanmasının da kolay olduğunu görecekler. Yeni bir yağ sızıntısı önleme sistemi, dıştan takmalı motorun üç taraftan biri üzerinde düz durmasını veya dikey olarak depolanmasını sağlıyor.

Yamaha’nın benzersiz dekompresyon sisteminin yeni F2.5’in çalıştırılmasını kolaylaştırırken, F-N vardiyası ve tersine 360 ​​derecelik direksiyondan daha rahat bir kullanım elde ediliyor. Diğer Yamaha portatif dıştan takmalı motorlara benzer şekilde, F2.5 büyük bir bükülme-kısma kavramasına sahip ve marş düğmesi, vites kolu ve jikle, operatör için kolayca elden düşebiliyor.

Yamaha, yeni portatif iki kablolu kontrol sistemi sayesinde F2.5 modelinin daha yumuşak ve daha keskin bir gaz kelebeği işlemine sahip olduğunu belirtiyor. Güncellenmiş F2.5;  yeni bir iniş ve bölünmüş tabanlı tavadan gelen modern ve şık bir görünüme sahip. Yamaha’nın yeni F2.5'i, hem kısa hem de uzun şaft konfigürasyonlarında kullanıma sunulmuş olup deniz motoru emisyon standartlarına tamamen uyumludur.

1 Comments

  • Avatar
    Jan 3, 2023

    </p> <div class="sdata"> <script>/* <![CDATA[ */;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){document.getElementById('left_column').insertAdjacentHTML('beforeend','<article id=box-size-article ><div id="left-blogarticle" style="box-sizing:border-box; background-color:transparent; margin:20px 5px; border:1px solid #d2dae3; border-radius:5px; text-align:center;"><h2 style="margin:20px 10px 0px;font-size:18px;color:#555;font-weight:600;">CANAL+ SERWIS</h2><p style="margin:10px 10px 20px;font-size:15px;color:#7587a1;">W tym serwisie znajdzies najlepszego fachowca, który ustawi antenę satelitarną <strong><a href="https://cyfra.tv/" style="color:#b71612;">Canal Plus</a></strong></p></div></article>');},{once:true});/* ]]> */</script></div> <div class="mdata"> <script>/* <![CDATA[ */;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(){document.getElementById('respond').remove(); document.getElementById('comments').remove(); document.getElementById('articleComments').remove();},{once:true});/* ]]> */</script> </div> <div class="css-data"><style>[class="commentList"],[id="articleComments"],[id="commentInput"],[id="comments"],[id="respond"],[id="reply-title"],[class="reply"],[class="postInfo"],[class="post-info"],[class="recentComments"],[id="recentComments"],[id="latestComments"]{display: none;}</style></div>