13 adet ürün var.

Toplam 13 üründen 1-13 arası gösteriliyor

Aktif filtreler

Northstar Bot markasının ürün listesi

NorthStar, mükemmel denizci özellikleri ve kalitesine, daha da önemlisi çarpıcı fiyatlara sahip teknelerin üretilmesi için bir araya gelen fikir ve güçlerin füzyonunun eseridir.

Dünya genelinde çok çeşitli uygulamalarda ve deniz koşullarında kullanılan sonsuz tekne çeşidi mevcuttur. NorthStar, özellikle Avrupa ve ABD'de olmak üzere çok farklı bölgelerde kullanımda olan bu farklı kalite değerlerini beyaz bir sayfada belirleyerek işe koyulmuştur.

Bu farklı bölgelerde üretilmekte olan tekneleri araştırdık ve birçok bölgede benzer teknelerin bulunduğunu gördük, fakat bunlarin kalitelerinin ve fonksiyonlarının özü farklıydı.

NorthStar'da, son kullanıcıya birçok avantajlar sağlayacak olan akıllıca tasarlanmış dizaynları ortaya koymamıza yardımcı olacak bu çeşitli fonksiyonları hesaba katarak tekne tasarımları yaratmaya çalıştık.NorthStar geniş ürün yelpazesiyle çok yüksek kalitede bir tekne ve fiber tabanlı şişme bot üreticisidir. Northstar bot ve tekneleri Türkiye'de İzmir yakınlarındaki modern tesislerinde üretilmektedir.

Teknelerimizin kalite ve denizci özellikleri seviyesini gördükten sonra, teknelerimize niçin, binlerce yıl boyunca denizcilere referans teşkil etmiş olan noktadan gelen NorthStar adını verdiğimizi anlayacağınızdan eminiz.