FİBER TABAN ŞİŞME BOT

Filtreleme ölçütü

Stok durumu

Stok durumu

Marka

Marka

Fiyat

Fiyat

  • ₺1,00 - ₺1.737.450,00

15 adet ürün var.

Toplam 38 üründen 1-15 arası gösteriliyor

Aktif filtreler

Fiber Taban Şişme Bot & % 20'ye Varan İndirim Fırsatı & 12 Taksit

FİBER TABAN ŞİŞME BOT

Şişme bot ürünleri arasında katlanabilir taban ve sert taban özelliklerine sahip iki ana model yer alıyor. Fiber taban şişme bot ürünleri, sert taban özelliklerini gösteren modeller arasındadır. Bu modele sahip şişme botlar, diğerlerinden farklı kullanım imkanlarına ve hedeflerine sahiptir. Örneğin, çok süratli bir kullanım için şişme bot tedarik etmek isteyenlerin fiber tabanlı şişme bot almaları icap ediyor.

Neden fiber tabanlı modellere ihtiyaç var?

Fiber tabanlı botların kullanım amaçları farklılık arz edebilir. Su yüzeyinde hız yapma, açılma ve uzun süre denizde kalma gibi ihtiyaçlardan dolayı fiber tabana sahip botlar tercih edilebilir. Fiber taban, hem dayanıklı hem de bota hafiflik kazandıran bir yapıya sahiptir. Optimum ağırlık ve dayanıklılıkla, şişme bot alternatifleri içerisinde en dayanıklı yapıya ve statüye sahiptir. Malzeme ve yolcu taşıma kapasitesi gibi noktalar açısından elverişlidir.

Askeri amaçlı kullanılan şişme botlar da, fiber zemine sahiptir. Bu zemin, serttir. Birden fazla kişi taşıyabilir. Ayrıca, sürat açısından daha elverişlidir. Suda daha rahat ilerleyebilir. Fiber taban, suya dayanıklıdır ve bu nedenle uzun ömürlüdür. Ahşap tabana sahip şişme bot ürünlerine nazaran daha ağırdır. Fiber tabanlı şişme botun taşınması için birden fazla kişiye ihtiyaç duyulabilir. Ahşap zeminliler ise, tek kişi tarafından taşınabilir.

Her şişme bot sınıfının kendisine has avantaj ve dezavantajları vardır. Ancak şişme botun tercih edilme evresinde ihtiyaçların kilit rol oynaması, dezavantajların olumsuzluğunu ortadan kaldırıyor. Fiber tabanlı şişme bot, ağırlık gibi dezavantajları olabilir. Ancak optimum ağırlığa sahip olmayan fiber tabanlı botla sürat yapabilme imkanı söz konusu olmaz.

Fiber taban şişme bot fiyatları

Fiber tabanlı şişme botların fiyatları, diğer şişme bot modellerine göre daha yüksektir. Taban yüzeyi arttıkça ve özellikleri değiştikçe fiyatları da yükselebilir.