ALÜMİNYUM TABAN ŞİŞME BOT

Filtreleme ölçütü

Stok durumu

Stok durumu

Marka

Marka

Fiyat

Fiyat

  • ₺2.528,00 - ₺2.097.164,00

15 adet ürün var.

Toplam 50 üründen 1-15 arası gösteriliyor

Aktif filtreler

Alüminyum Taban Şişme Bot & % 20'ye Varan İndirim Fırsatı & 12 Taksit

ALÜMİNYUM TABAN ŞİŞME BOT

Denize ve göle açılmanın en iyi yollarından birisi, kendinize ait şişme botunuzun olmasıdır. Gerek yüzmek gerekse de balık tutma gibi aktiviteleri özel hale getirmek adına şişme bot ürünleri tercih edilebilir. Birbirinden farklı ihtiyacı karşılayan şişme bot ürünleri vardır. Yatta kullanılmak üzere imal edilen, taşınabilir ve katlanabilir özellikleriyle nakil edilebilen değişik modeller bulunuyor.

Alüminyum taban şişme bot nedir?

Tabanı alüminyumdan imal edilen şişme botlar, dayanıklı bir yapıya sahiptir. Tabanı serttir ve bu nedenle bota deniz motoru takılabilir. Alüminyum, suya karşı dayanıklıdır. Botun kullanım ömrünü uzatabilir. Ancak botun ömrünü etkileyen tek unsur, tabanı değildir. Şişme botun imal edildiği kumaş modeli de önemlidir. PVC - naylon ürünlerinden imal edilenler, düşük kalitelidir. Birinci sınıf olması bir işime bot için hypolan kumaşın kullanımı önemlidir.

Bu kumaş modeli, hafiftir. Dolayısıyla, şişme botun daha hafif olmasını sağlayabilir. Özellikle alüminyum tabana sahip şişme bot ürünlerinde hypolan kumaş modelinin tercih edilmesi önemlidir. Çünkü alüminyum ağır bir maddedir. Kumaşın hafif üründen imal edilmesi, şişme botun ağırlığını dengeleyebilir. Hypolan kumaş, suya ve güneşe de dayanıklıdır. Ayrıca, herhangi bir yama tutma özelliği vardır. PCV naylon kumaş ürünleri ise, darbelerden etkilenebilir ve yama tutma performansı düşüktür.

Katlanabilir alüminyum taban şişme bot

Şişme botların taşınabilir olması önemlidir. Bazı şişme bot modellerini taşınması oldukça güçtür. Özellikle, alüminyum tabandan imal edilen şişme bot ürünleri, taşınabilirlik açısından dezavantajlıdır. Ancak bu dezavantajı hafifletmek açısından katlanabilir niteliğe sahip alüminyum taban şişme bot ürünleri vardır. Katlanabilir şişme bot, daha kolay bir şekilde taşınabilir. Ayrıca, saklama ve muhafaza edilmesi için gereken yer alanı küçülür.

Şişme bot renklerine de dikkat edilmesi lazımdır. Koyu renklerin tercih edilmemesine dikkat edilmelidir. Özellikle yaz güneşinin altında uzun süre duracak şişme bot modellerinin koyu renklerden tercih edilmesi, fazla ısınmasına neden olabilir. Açık renkler ise, güneş ışınlarını yansıtır ve fazla ısınma riskini ortadan kaldırabilir. Açık gri ve beyaz tonajlı renkler, ideal şişme bot renkleridir.