15 adet ürün var.

Toplam 35 üründen 1-15 arası gösteriliyor

Aktif filtreler

Honda Marine markasının ürün listesi

Efsanevi otomotiv teknolojimizden esinlenen motorlarla Honda'da, herkesten daha fazla dört zamanlı deniz deneyimi yaşıyoruz.

Honda Marine çevre liderliğinin bu mirasından bir istisna değildir. 1964 yılından bu yana, Honda, sadece yaklaşık yüzde 90 temiz, 50 yüzde daha fazla yakıt tasarruflu ve tipik iki zamanlı dıştan takma motorlara göre yüzde 50 daha sessiz olan sadece dört zamanlı dıştan motorlu motorlar üretti. Daha önemlisi, dört zamanlı motorlar, yağ doğrudan suya bırakmazlar.

40 yılı aşkın bir süredir, deniz motorlarına gelişmiş düşünceyi uygulama konusunda yorulmadık ve devam etmek için endüstrinin geri kalanına meydan okuduk.

Dört zamanlı tasarımlardan başka hiçbir şey sunmuyoruz. 5 yıllık sınırlı bir garanti sunan ilk firmayız. Çevre Koruma Ajansı (EPA) emisyon standartlarını karşılayan veya aşan ilk dış motorlar. 250 hp'lik dört zamanlı en güçlü motor.

Günümüzde, Honda dört zamanlı dıştan takma motorlar, dünyadaki en teknolojik olarak gelişmiş ve çevreci ses olarak tanınmaktadır (örneğin, Ulusal Denizcilik İmalatçıları Birliği'nden 2011 IBEX İnovasyon Ödülü).

Kanıtlanmış performans ve efsanevi güvenilirliğin güveni yaşayın.