Filtreleme ölçütü

Kategoriler

Kategoriler

Faz

Faz

kVa Değeri

kVa Değeri

Çalıştırma Sistemi

Çalıştırma Sistemi

Stok durumu

Stok durumu

Marka

Marka

Fiyat

Fiyat

  • ₺0,00 - ₺4.650.000,00

Motor Gücü (HP)

Motor Gücü (HP)

Şaft Uzunluğu

Şaft Uzunluğu

15 adet ürün var.

Toplam 140 üründen 1-15 arası gösteriliyor

Aktif filtreler

Deniz'de Enerjisiz Kalmayın.

ENERJİ

Teknoloji geliştikçe enerjiye olan ihtiyaç da artıyor. Hayatımızı kolaylaştıran teknolojilerin her yerde kullanılabilir olmasını sağlayan enerji çözümlerinden faydalanmak icap ediyor. Bu bakımdan tekne gibi deniz motorlarının hepsinde kullanılmak üzere imal edilen akü modelleri yer alıyor. Aküler, gerek motorun ilk ateşleme sisteminin çalıştırılmasında ve gerekse de, tekne içerisindeki elektronik sistemlerin çalışmasındaki enerji ihtiyacını karşılıyor.

Akü modelleri

Tekne konforunu arttırmak için bir dizi servis araçlarına ihtiyaç vardır. Bu servis araçlarının elektrik ihtiyacı ise, jel akülerle karşılanıyor. Bu aküler, sadece servis araçları için kullanılıyor. Bir de, ikinci bir akü modeli olarak tekne motorunun ateşleme işlemini gerçekleştiren akü modelleri yer alıyor. Bu akülerin sarsıntı, kötü hava şartları ve rüzgar gibi koşullara dayanıklı olması önemlidir. Uzun süre yüksek performans sağlayan akü modelleri için önde gelen markaların akü modelleri seçilebilir.

Solar enerji sistemleri

Enerji denilince akla elektrik enerjisi geliyor. Bu enerjinin elde edilebilmesi için son zamanlarda doğal kaynaklardan da yararlanılmaya başlandı. Bunlardan en önemlisi güneştir. Güneş enerjisini, elektrik enerjisine dönüştürmek için solar santral sistemleri kuruluyor. Bu sistemler, güneşten elde edilen enerjiyi doğal akım olarak depoluyor. Şebekeye ise, alternatif akım olarak veriyor. Böylece, elektronik cihazların çalışabilmesini sağlayan temiz ve güvenilir bir enerji elde edilebiliyor.

Kesintisiz enerji kaynakları da, enerji çözümleri arasında yer alan önemli teknolojilerden birisidir. Herhangi bir ani kesintide yaşanacak problemlerin ortaya çıkmaması için kesintisiz enerji kaynaklarından faydalanabilir. Bu teknoloji, ani kesintiden hemen sonra devreye girerek, bilgisayar gibi cihazlarla yapılan işlemlerin kayıt edilmesini sağlıyor. Veri kaybını en aza indiriyor.

Yine solar sistemlerin kullanım ömrünü uzatmak için tercih edilen şarj kontrol panelleri de enerji çözümleri arasındadır. Solar sistemlerin akülerinin dolduktan sonra şarja devam etmesi güvenli değildir. Bu nedenle, sistemi kontrol eden panele ihtiyaç vardır. Bu panel sayesinde, solar sistemin akülerinin durumu görülebilir ve sistem devre dışı yapılabilir.

Hayatı kolaylaştıran teknolojilerin verimliliklerini artırabilmek için enerji çözümlerinden faydalanabilirsiniz. Akü, invertör, kesintisiz güç kaynakları, ,invertör jeneratörler, kontrol panelleri, motorlar ve daha fazlası kategori listesinde.