15 adet ürün var.

Toplam 36 üründen 1-15 arası gösteriliyor

Aktif filtreler

ePropulsion markasının ürün listesi

ePropulsion Technology, 2012 yılında Hong Kong'da kurulmuş, yüksek performanslı elektrikli dıştan takma motoru üreticisidir. 1.5 ila 9,9 beygir arası çevreci motorları ve akseuarlarını en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile Batı Marine'den satın alabilirsiniz.

Yelkenli tekneler için elektrikli tekne motoru
ePropulsion elektrikli dıştan takmalı motorlar, tek tasarımlı yelkenli teknelerin hızlı, sessiz ve manevra kabiliyetiyle marinadan ayrılıp geri dönmesini sağlar. Yelkenli teknelerin sahipleri, yer tasarrufu sağlayan, sessiz ve titreşimsiz oldukları için pod sürücülerini severler. Hidrojenasyon ve güneş enerjisiyle şarj, denizcilerin daha uzağa seyahat etmelerine ve sürdürülebilir bir şekilde yelken açmalarına da olanak tanır.

Balıkçı tekneleri için elektrikli dıştan takmalı motorlar
Sessiz balık tutmak önemlidir. Elektrikli dıştan takma motorumuz o kadar sessiz ki balıkları ürkütmeyecek. Ek olarak, elektrikli dıştan takmalı motorlar, trol hızında süper etkilidir ve çalışma süresi hakkında endişelenmeden gün boyu balık tutmaya gidebilirsiniz. Hem tatlı su hem de tuzlu su için ideal olan ePropulsion elektrikli dıştan takma motorlar, tekneler, alüminyum balıkçı tekneleri, bas tekneler için mükemmeldir. ve balıkçılık dubaları.

Her boyutta tekneler için elektrikli dıştan takmalı motorlar
Elektrikli dıştan takma motor, gaz motorlarından çok daha az bileşen içeren basit bir motor yapısına sahiptir. Minimum bakım gerektirirken daha güvenilir bir çözüm sunar. İş tekneleri, ticari tekneler ve kiralık tekneler daha uzun servis saatlerine sahip olabilir ve bu da daha fazla çalışma süresi anlamına gelir. Sessiz ve egzozsuz deneyim aynı zamanda yolcuları gemide rahat ettirir.

Botlar için elektrikli dıştan takmalı motorlar
Elektrikli dıştan takma motorlarımız, tekne gezilerinizi konforlu, sessiz ve egzozsuz hale getirir. Uzun menzilli pillerimiz ve dijital ekranımız sayesinde, "çalışma zamanı" endişelerinizi bağlantı istasyonunda bırakabilirsiniz. Bakım gerektirmeyen tasarımlarımız zamandan, paradan ve baş ağrısından tasarruf etmenizi sağlar, bu da onları sandal, şişme botlar, botlar ve küçük yelkenli tekneler için mükemmel kılar.